Вилно селище Бесапара Вилно селище Бесапара Вилно селище Бесапара Вилно селище Бесапара Вилно селище Бесапара Вилно селище Бесапара Вилно селище Бесапара Вилно селище Бесапара

Вилно селище Бесапара се намира в курорта Цигов чарк, на брега на язовир Батак. Това е комплекс от самостоятелни къщи, подходящи за настаняване както на семейства с деца, така и на големи компании.

На Ваше разположение са:

Жълтата къща - с три стаи с двойни легла - подходяща за настаняване на 6 възрастни + 4 деца, хол с трапезария и камина, напълно оборудвана кухня, 2 бани, 2 тоалетни и локално парно на пелети.

Три чисто нови еднотипни къщи, всяка от които подходяща за настаняване на 4 възрастни + 2 деца. Тези къщи са с по две спални. В едната има две единични легла, а във втората едно двойно и едно единично. Също така, в тези къщи има просторна и напълно оборудвана кухня, трапезария с място за 6 човека, баня и тераса с маса и столове.

Една чисто нова, по-малка вила, подходяща за настаняване на 2 възрастни + 2 деца. Има една спалня, трапезария, хол с разтегаем диван и напълно оборудвана кухня.

Голяма вила с място за настаняване на 10 възрастни + 4 деца. Вилата разполага с общо пет стаи, като леглата в тях са разпределени по следния начин:

2 стаи с по 2 двойни легла - общо 8 човека;

2 стаи с по 2 единични легла - общо 4 човека;

1 стая с 1 двойно легло.

Допълнително, вилата разполага с просторна трапезария, с достатъчно място за 14 човека и с напълно оборудвана кухня. Пред самата вила е изградено полузакрито пространство с голяма маса и камина.

Всяка от вилите разполага с барбекю, цифрова телевизия + WiFi, сушилник за дрехи и голям безплатен паркинг отпред.

От комплекса се открива прекрасна панорама към целия язовир.

От началото на 2018 година, предлагаме и просторна механа с място за около 20 човека, в която също има обособена кухня за самостоятелно готвене.

Разполагаме с информация и литература за много от околните забележителности, която с удоволствие ще споделим с всеки наш гост.

Заповядайте!

Местоположение:
Капацитет: 21 гости
Къщи: 5
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Лиляна Кафтанджиева
Лиляна Кафтанджиева