Вили Бора Вили Бора Вили Бора Вили Бора Вили Бора Вили Бора Вили Бора Вили Бора

Вилно селище "Бора" е разположено в борова гора, на тихо и спокойно кътче в близост до къмпинг "Корал". Намира се на 200м. от морския плаж и на 500м от курортното село Лозенец, община Царево, област Бургас.

Лозенец, което еразположено на морския бряг, е на 60км от град Бургас и на 65км. от международното летище Бургас. То е заобиколено от няколко реки, подходящи за риболов и множество, почти девствени и обрасли с гора, пясъчни заливчета с широки плажни ивици. Съчетани, прохладата на боровата гора и морето, ще направят ваканцията Ви незабравима.

Комплекс "Бора" разполага със собствени парк-градина за отдих, безплатен паркинг, детски кът, заведение за хранене и лятно барбекю за общо ползване.

Разполага с: 4 динични, 8 двойни и 8 тройни стаи и 20 апартамента, от които 4 са 2+1легла, 8 - с 2+2 легла и 8 - с 4+2 легла.

Базата, която напълно задоволява вкуса на нашите клиенти, е модерно обзаведена, според изисванията на нормите за комфорт и удобства. Разполага със самостоятелни санитарни възли и тераси с изглед към морето или гората, обзавеждането е с хладилници, телевизори с кабелна телевизия, интернет, а апартаментите са с климатик.

Почивката, която Ви предлагаме е изпъстрена от удоволствия, релакс и развлечения. Тук има всичко, за което си мечтаете: истински пясъчни плажове, лазурно и бистро море в комбинация със скалист нос, осигуряващи чудесни възможности за водни спортове – сърф, кайт, яхтинг.

Местоположение:
Капацитет: 136 гости
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона