Вилно селище Планински кът

село Дорково · община Ракитово, област Пазарджик

Вилно селище Планински кът Вилно селище Планински кът Вилно селище Планински кът Вилно селище Планински кът Вилно селище Планински кът Вилно селище Планински кът Вилно селище Планински кът Вилно селище Планински кът Вилно селище Планински кът Вилно селище Планински кът Вилно селище Планински кът Вилно селище Планински кът Вилно селище Планински кът Вилно селище Планински кът Вилно селище Планински кът Вилно селище Планински кът Вилно селище Планински кът Вилно селище Планински кът Вилно селище Планински кът Вилно селище Планински кът Вилно селище Планински кът Вилно селище Планински кът

Вилно селище ПЛАНИНСКИ КЪТ е разположено в местност с много природни дадености, исторически и културни забележителности. Разположението на вилите в района на Велинград и Цигов Чарк е предпоставка за една забавна и интересна почивка. Селището е на 800м. надморска височина, в Чепинската котловина, а районът се слави като най-слънчевото място в България, с повече от 230 слънчеви дни в годината. Най-близките забележителности до вилите на ПЛАНИНСКИ КЪТ са - Пещерата Лепеница, Средновековната крепост Цепина, Язовир Батак и природо-научен музей наречен "Плиоценски парк" са на няколко километра от селището и са лесно достъпни с автомобил места, предпочитани за излет и риболов. На 5 км. от вилното селище се намира Минерален плаж Костандово, който разполага с детски кът за забавление на най-малките. Минералните води са популярни с лечебните си свойства, което прави плажа подходящо място за почивка и релакс. В гр. Костандово ще имате възможността да посетите фабриката за ръчно тъкани килими и да се запознаете с процеса на тяхната изработка.

Вилното селище разполага с четири вили с по две спални, хол и кухня – с обща площ 140кв.м. Вилите са подходящи за семейства и компании до 6 души. Хотелската част във вилното селище се състои от четири стаи за двама и една луксозна мансарда, всички със собствен санитарен възел, предлагащи уют също както вилите. През летните месеци можете да се възползвате от басейна, разположен в лятната ни градина.

Разполагаме със собствен паркинг с 20 места, където можете да оставите колата си. В цялото селище можете да ползвате безплатен безжичен интернет. На разположение на нашите гости, любители на риболова са три езера с обща площ 56 000 кв.м.

Редовното меню в ресторанта е съобразено с традиционата българска кухня, които ще ви накарат да си оближете пръстите.

Вилите са с изглед към езерата, холът е обзаведен с мека мебел, плазмен телевизор с кабелна телевизия и страхотна камина. На всяка тераса има изградено барбекю от което могат да се възползват любителите кулинари. Кухнята и трапезарията разполагат с печка, съдомиялна, хладилник, посуда и всичко необходимо за вашето приято прекарване.

Местоположение:
Капацитет: 34 гости
Двойни стаи: 3
студиа: 1
Къщи: 4
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0884 *** ***
покажи телефона
Атанас Желев
Атанас Желев