Вилно селище Рай Вилно селище Рай Вилно селище Рай Вилно селище Рай Вилно селище Рай Вилно селище Рай

Курортният комплекс "Камчия" е разположен на 20 км от морската столица, на 2 км северно от устието на едноименната река и е в непосредствена близост до националния природен резерват "Лонгоза".

Камчия все още е тихо и романтично място, подходящо за малки и големи семейства, за малки групи приятели, които умеят да се наслаждават на природата.

КК "Камчия" съществува вече три десетилетия и той е люлката на семейния туризъм в България. Скрит е в сянката на смесена букова, борова и дъбова гора и е в непосредствена близост до плажната ивица. На Камчия се намира най-обширната плажна ивица от Българското Черноморие с фин златен пясък, плитко и гладко морско дъно. Свободата и спокойствието, които предлага са основното, което го отличава от плажовете на големите морски курорти.

Вилно селище “РАЙ” се намира в североизточната част на курортен комплекс “Камчия”. Вилите, в които можете да се настаните, са три вида. В тях ще прекарате тихо и спокойно своето време, отдавайки се на любимите си занимания.

Ако се питате какви развлечения ще ви предложи КК "Камчия" – те донякъде зависят и от вашите желания. Най-хубавото и най-лесно достъпното може би е досегът с пясъка и морските вълни. Хората, които не могат да прекарват часове под горещите лъчи на слънцето, ще се почувстват прекрасно в прохладната прегръдка на лонгозните гори по течението на река Камчия.

На разположение на гостите има: магазини, дневни барове, ресторанти и детска площатка.

Местоположение:
Капацитет: 120 гости
Бунгала: 2
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
кухня:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Диана Димитрова
Диана Димитрова