Вилно селище Райски кът

град Ахтопол · община Царево, област Бургас

Вилно селище Райски кът Вилно селище Райски кът Вилно селище Райски кът Вилно селище Райски кът Вилно селище Райски кът Вилно селище Райски кът Вилно селище Райски кът Вилно селище Райски кът Вилно селище Райски кът Вилно селище Райски кът Вилно селище Райски кът

Бунгала "Райски кът" в Ахтопол са създадени през 2009 година на територията на вече несъществуваща база. На територията и се намират 9 бунгала, като всяко от тях разполага с отделен санитарен възел, хладилник, телевизор. На верандата пред бунгалата има разположени маса и столове,за да могат гостите да се насладят на хладните вечери под сянката на старите смокини.

На територията на станцията има разположена детска площадка, за да може по всяко едно време нашите гости да са спокойни за своите деца и да се наслаждават пълноценно на почивката си.

Предлагаме също така и паркоместа с денонощна охрана, които са безплатни за нашите гости. От разположените в административното бунгало кафе и снакс автомати може да си вземете топла или студена напитка, както и да се подсладите или заситите глада си. Масивното барбекю ви предлага възможността да изпечете сочни пържолки. Интернет

връзката със световната мрежа ще ви държи в течение на всичко случващо се по света.

Плажът се намира на около 200 метра,като има два пътя до него. Единият е по отворенаскоро пешеходна пътека,а другият е автомобилен. При нужда нашите служители ще ви помогнат и упътят за всичко необходимо.

От сезон 2013 са направени нови подобрения по инфраструктурата с цел подобряване на комфорта за нашите гости, а вече можем да предложим и климатици за нашите посетители, за да са прохладни ахтополските нощи.

Местоположение:
Двойни стаи: 7
Тройни стаи: 10
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Пепи Караджова
Пепи Караджова