Вилно селище Сенатор Вилно селище Сенатор Вилно селище Сенатор Вилно селище Сенатор Вилно селище Сенатор Вилно селище Сенатор Вилно селище Сенатор

Вили "Сенатор" се намират в Цигов Чарк, в близост до яз. Батак. Заобиколени са от борова гора, през комплекса минава малка рекичка. Комплекс Сенатор се състои от 6 модерни вили с различен брой легла. Има и красива битова механа с кухня и тоалетна в самостоятелна сграда. В задната част на комплекса има 2 външни барбекюта и мини детски кът. Общият капацитет на комплекса е 60 места.

Всяка отделна вила разполага с кухненско помещение на първия етаж. Във всяка кухня има голям хладилник с камера и готварска печка. Кухните са оборудвани с прибори и всичко необходимо за самостоятелно приготвяне на храна.

В друга част на първия етаж е обособена трапезария с голяма маса и ъглов диван за около 8 човека, а също и телевизор с кабелна телевизия. В тази част е и камината, която служи за отопление на вилата през зимните месеци. На първият етаж на всяка вила има спално помещение с двойно легло и тоалетна.

На втория етаж са разположени спалните помещения. Всяка спалня разполага с едно, две или три легла. Спалните са оборудвани с телевизори с кабелна телевизия и тераси с прекрасна гледка. През зимата отоплението е осигурено от камината, разположена на първия етаж. Между двете спални е разположена втора баня със санитарен възел. Три от вилите разполагат и със стаи на третия етаж, които са със самостоятелни бани и климатични инсталации.

В Двора е разположена механа - допълнителна постройка, която е в селско-битов стил и разполага с барбекю на дърва и въглища и телевизор. В механата има кът с мивка и прибори.

В задната част на двора на вили "Сенатор" има 2 външни барбекюта за почитателите на самостоятелно приготвената скара.

Местоположение:
Капацитет: -
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0895 *** ***
покажи телефона