Вилно селище Шилковци Вилно селище Шилковци Вилно селище Шилковци Вилно селище Шилковци Вилно селище Шилковци Вилно селище Шилковци Вилно селище Шилковци Вилно селище Шилковци

Виртуална разходка · 360° градусови снимки

Вили Шилковци
Пред вилата
Спалня
Двойна стая
Кухня
Механа
Вили
Басейн

Вили Шилковци са на 10 километра от град Елена, сгушени в очарованието на Еленския балкан, където може да се отдадете на все по-популярния в България дегустационен туризъм и да вкусите местните деликатеси Еленски бут и Филе Елена, приготвени по стари рецепти и с дъхави подправки.

Отсядането в къщи за гости Вили Шилковци обаче не е свързано единствено с очарованието на Еленския балкан. Постарали сме се да предложим на гостите си нещо специално, характерно за този тип почивка в планината.

Уединение с голяма компания!

С Вашите приятели!

Откъснати от света, но и здраво свързани с човешкото!

Вили Шилковци е комплекс от 4 самостоятелни къщи, идеален за почивка в планината, весели разговори, отпускащи разходки сред природата. А децата?

Ще се наслаждавате на грейналите им личица, докато търчат по голямата поляна на комплекса. Дворът около четирите къщи за гости е ограден, така че колкото и щуро да играят, хлапетата няма да изчезнат от погледа Ви.

Както впрочем и автомобилите! В рамките на комплекса има паркинг и може да ги наблюдавате постоянно.

А самите къщи за гости?

Спретнати, чисти и удобни, но предлагащи натурална обстановка. Напълно забравяте помпозната, стерилна атмосфера в големите курорти и хотели.

Отпускате се и създавате собствен климат с приятелите.

През деня се разхлаждате в басейна – който разполага и с детска част, а вечер се наслаждавате на вечеря на открито с храна, приготвена на жив огън в барбекютата на двора.

Райско, а?

На Ваше разположение има и механа с кухня, за да приготвите нещо различно.

И сте абсолютно уединени с любимите хора – наоколо няма други къщи за гости. Вземете и Вашите домашни любимци, ако имате такива!

Вземете всички любими същества – на ваканция в къщи за гости Вили Шилковци!

Местоположение:
Капацитет: 20 гости
Къщи: 1
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Румен Добрев
Румен Добрев