Вилно селище Стойчевци Вилно селище Стойчевци Вилно селище Стойчевци Вилно селище Стойчевци Вилно селище Стойчевци Вилно селище Стойчевци Вилно селище Стойчевци Вилно селище Стойчевци Вилно селище Стойчевци Вилно селище Стойчевци

Пасторален рай, в който да избягате.

Избягайте от лудницата на големия град, от суетата, от ангажиментите. Останете сами, сред ухания на дърво, билки, гозби с интересни подправки, тъкани черги, тишина.

Заповядайте в къщи за гости Вили Стойчевци – в село Стойчевци, на 4 километра от град Елена.

Отдайте се на целебна почивка в Еленския Балкан.

Всичко е готово, щом пристигнете.

Двете къщи за гости ще са напълно готови за Вашето гостуване и бленувано уединение. Ще сте сами – без срещи с персонал и домакини. Всяка разполага с 2 спални, кухненски бокс, баня и тоалетна и побира до 5 човека.

Свежи сутрини, романтични вечери.

Всяка къща за гости има веранда с гледка към целия двор, на която да се наслаждавате на кафето сутрин и на прохладата и хубавото вино вечер.

Идеални условия за малки деца.

Вили Стойчевци имат ограден двор, на който спокойно да пуснете децата да играят на воля в детския кът и около люлките.

Спокойствие и симпатични съседи.

Ако не си уредите почивка с приятели, определено ще се замислите за съседите си. В къщи за гости Вили Стойчевци отсядат само хора, които търсят спокойна и културна почивка, сред природата. Подбираме гостите си така, че да си паснат – даже може да станете семейни приятели с Вашите съседи.

Атмосфера за приятели.

Към сприятеляване предразполага и атмосферата във Вили Стойчевци. Всичко наоколо е природно, пасторално, откъсващо големия град.

Дворът е общ, има открит басейн и беседка с барбекю за вълшебни вечери с храна, приготвена на жив огън. За автомобилите сме осигурили паркинг в двора, за да са ви постоянно под око.

Места за разходки.

Около Вили Стойчевци има екопътеки и живописни места за разходка и пикник. А ако сте запалени риболовци, на 2 километра от комплекса може да се насладите на Язовир Йовковци.

Заповядайте в къщи за гости Вили Стойчевци и се отдайте на целебна почивка в Еленския Балкан!

Местоположение:
Капацитет: 10 гости
Къщи: 1
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Румен Добрев
Румен Добрев