Вили Стойчевци Вили Стойчевци Вили Стойчевци Вили Стойчевци Вили Стойчевци Вили Стойчевци Вили Стойчевци Вили Стойчевци Вили Стойчевци Вили Стойчевци

Пасторален рай, в който да избягате.

Избягайте от лудницата на големия град, от суетата, от ангажиментите. Останете сами, сред ухания на дърво, билки, гозби с интересни подправки, тъкани черги, тишина.

Заповядайте в къщи за гости Вили Стойчевци – в село Стойчевци, на 4 километра от град Елена.

Отдайте се на целебна почивка в Еленския Балкан.

Всичко е готово, щом пристигнете.

Двете къщи за гости ще са напълно готови за Вашето гостуване и бленувано уединение. Ще сте сами – без срещи с персонал и домакини. Всяка разполага с 2 спални, кухненски бокс, баня и тоалетна и побира до 5 човека.

Свежи сутрини, романтични вечери.

Всяка къща за гости има веранда с гледка към целия двор, на която да се наслаждавате на кафето сутрин и на прохладата и хубавото вино вечер.

Идеални условия за малки деца.

Вили Стойчевци имат ограден двор, на който спокойно да пуснете децата да играят на воля в детския кът и около люлките.

Спокойствие и симпатични съседи.

Ако не си уредите почивка с приятели, определено ще се замислите за съседите си. В къщи за гости Вили Стойчевци отсядат само хора, които търсят спокойна и културна почивка, сред природата. Подбираме гостите си така, че да си паснат – даже може да станете семейни приятели с Вашите съседи.

Атмосфера за приятели.

Към сприятеляване предразполага и атмосферата във Вили Стойчевци. Всичко наоколо е природно, пасторално, откъсващо големия град.

Дворът е общ, има открит басейн и беседка с барбекю за вълшебни вечери с храна, приготвена на жив огън. За автомобилите сме осигурили паркинг в двора, за да са ви постоянно под око.

Места за разходки.

Около Вили Стойчевци има екопътеки и живописни места за разходка и пикник. А ако сте запалени риболовци, на 2 километра от комплекса може да се насладите на Язовир Йовковци.

Заповядайте в къщи за гости Вили Стойчевци и се отдайте на целебна почивка в Еленския Балкан!

Местоположение:
Капацитет: 10 гости
Къщи: 1
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Румен Добрев
Румен Добрев