Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи Къща за гости Кондеви къщи

"Кондеви къщи" се намират в архитектурно-исторически резерват село Ковачевица, сгушено в обятията на Западни Родопи, на 23 км от гр. Гоце Делчев и 16 км от с. Огняново.

До тях можете да стигнете по типичните за селото тесни калдаръмени улички, наслаждавайки се на автентичната архитектура на ковачевските къщи, изградени почти изцяло от камък и дърво и каменни покриви.

Тук можете да се потопите в атмосферата на миналото и да застинете в безвремие - да слушате тишината под яркото звездно небе, да усетите спокойствието сред звуците на песента на птиците, да почувствате вдъхновение и наслада.

Комплексът се състои от две къщи с общо 18 места за настаняване, разпределени в 6 двойни и 2 тройни стаи, 5 бани и просторна, напълно оборудвана механа.

Двете къщи са с общ двор, в който има каменен кът – барбекю и чешма, дървена триместна люлка, място за игра, кът с масички и столчета за кафе, място за хранене на открито.

Всички стаи са оборудвани с мебели от дърво, плоскоекранен телевизор, интернет, принадлежности за баня.

Местоположение:
Цялата къща: 18 гости
Къщи: 2
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Фирмено парти
  2. Семейни празненства
  3. Детски рожден ден
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Янита Илиева
Янита Илиева