хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник хижа Книжовник

Ако желаете да релаксирате сред природата, или да се веселите в шумна компания, без да пречите на някого, то вашето място е хижа Книжовник. Базата край едноименното село е на хотелски принцип и предлага на своите гости различни видове почивка.

Ако търсите място, на което да релаксирате и да се откъснете от напрегнатото ежедневие - тя е сгушена сред природата и разполага с невероятна гледка към язовир Книжовник.

Ако търсите място, на което да отпразнувате своя празник шумно, без да пречите на никого - това отново е Вашето място. Хижата е разположена сред гората, което дава възможност на гостите да веселят до зори.

Хижата разполага с 5 двойни стаи, 3 студиа за до четирима души. Помещенията са ремонтирани, обзаведени са с климатик и индивидуален санитарен възел. Някои от стаите са с тераса. На първия етаж е ресторантът, който разполага с 80 места и подбрано меню за ценители на традиционната българска кухня.

Вътре са монтирани климатици, а през зимните месеци уют в помещението създава вградена камина. Обособен е и детски кът. Клиентите могат да се възползват от караоке колона и телевизор. Има мокър бар и кухня, обзаведена с професионални електроуреди. Ресторантът има и открита част - веранда с маси и пейки, а наоколо е борова гора и има гледка към язовир „Книжовник“.

Мястото е лесно достъпно, стига се по асфалтов път. Намира се на около 2 км от село Книжовник и на около 14 км от град Хасково. Комплексът е част от пешеходен туристически маршрут. Базата е подходяща не само за индивидуални посещения, но и за групови мероприятия – фирмени събирания, рождени дни, семейни тържества.

Има възможност за наемане на цялата база, която е с капацитет за нощуване на 22 души на достъпни цени. Ресторантът също може да бъде нает изцяло по договаряне. Необходима е предварителна резервация, която може да направите на място или на телефона, посочен в контакти.

Местоположение:
Капацитет: 22 гости
Двойни стаи: 5
студиа: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

Хижата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Семейни празненства
  5. Детски рожден ден
  6. Моминско / Ергенско парти
  7. Сватбени тържества
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Златимира Стайкова
Златимира Стайкова