Къща под наем В 12 и 5 Къща под наем В 12 и 5 Къща под наем В 12 и 5 Къща под наем В 12 и 5 Къща под наем В 12 и 5 Къща под наем В 12 и 5 Къща под наем В 12 и 5 Къща под наем В 12 и 5 Къща под наем В 12 и 5 Къща под наем В 12 и 5 Къща под наем В 12 и 5 Къща под наем В 12 и 5

Намира се в комплекса от фамилни къщи Golf Club Ibar, непосредствено преди Долна баня.

Къщата разполага с 2 самостоятелни спални на горния етаж, всяка от които има собствена баня с тоалетна. На долния етаж са хола, кухненския бокс и още една тоалетна, така че да не е необходимо да тичате вечерно време до втория етаж, докато стоите пред камината или отвън на барбекюто.

Сауна, барбекю и вино.

Едно от нещата, които неминуемо ще забележите, когато пристигнете, е външната сауна - голяма и удобна, за 6 души и с прекрасна гледка към планината. В нея, след ските през зимата, велопрехода или скитането по еко-пътеките, имате възможност да поотпуснете мускулите си и да заредите за следващия ден.

Малко по-горе споменах за барбекюто. То се намира под просторен навес с гледка към планината. Освен да приготвите бързо и вкусно на истински огън месо, зеленчуци или хляб, под навеса вие и вашата компания ще можете да се разположите на удобна маса и да обядвате или вечеряте на открито, а след това да отдъхнете на външния бар-плот, докато не изгрее луната.

Когато пък захладнее, винаги е приятно и романтично да приседнете в хола пред камината с чаша вино.

Какво друго бихте могли да правите?

За скиорите - между 25 до 30 минути с кола и сте вече на ски-пистите на Боровец!

За рибарите - на 12 минути с кола е язовир Костенец „Суки лейк“, където всеки шаранджия ще намери своя шаран.

Любителите на природните и културните забележителности ще открият в околността:

• Прословутия Костенски водопад – увековечен от Иван Вазов в неговия пътепис „Костенец“ и стиховете, които посвещава, омагьосан от магията на водата.

• Пчелинските бани - един от 10-те най-топли минерални извори, с температура на водата 73 градуса по Целзий.

• Църквата "Св. Архангел Михаил" в с. Костенец,

• Манастирът "Свети Спас" до село Св. Спас

• Крепостта Траянови врата, датирана от римско време, но влязла в българската история с поражението, което през 986 г. цар Самуил нанесъл на византийския император Василий II.

Тези пък, които обичат екстремните преживявания, също могат да намерят тук предизвикателство - училището за пилотиране и скокове с парашут е просто отсреща.

Кога започва настаняването? Естествено от 12 и 5 ;)

Кога приключва престоя ви при нас? Винаги можете да удължите престоя си, стига да има възможност за това, но все пак, желателно е напускането да стане до 12 и 5.

Местоположение:
Капацитет: 5 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Виктор Цветански
Виктор Цветански