Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми

Къмпинг Бохеми е един от най-новите къмпинги у нас. Тук поставяме началото, на незабравимите летни спомени, далеч от градския шум и шумното работно ежедневие – тук се срещат морето и слънцето, за да създадат хармония.

Бохеми се намира само на 20 км от Бургас, между живописния и красив Бургас и слънчевия и любим Черноморец. Да стигнете при нас е съвсем лесно – по първокласния път Бургас – Приморско и когато стигнете до Военноморска база Бургас, завивате на ляво към входа на базата и веднага завой в дясно по локалното платно продължавате 200 метра посока Приморско и се отклонявате в първата пресечка в ляво към нашия къмпинг.

Нашите указващи табели, ще ви помогнат да ни намерите по-лесно. При нас ще откриете както места за настаняване на собствени каравани, така и модерни, напълно оборудвани бунгала, подходящи за вашият комфортен престой до морето.

Природните особености на къмпинга осигуряват перфектни възможности за каране на джет, уиндсърф и кайтсърф, както и други водни забавления. На територията на къмпинга няма шумни заведения и нощни клубове. Това го прави изключително подходящо място за уединена и спокойна почивка с най-близките. Дори хора, които никога не са къмпингували ще се чувстват комфортно тук, благодарение на отличните условия.

Опитайте и вие, ще ви хареса обещаваме ви!

В „Бохеми”, могат да ви привлекат комбинацията от локация, красива и дива природа и прекрасни условия за настаняване и една безгрижна лятна ваканция сред естествено запазена природа на Южното Черноморие. Изживейте авантюрата на къмпингуването и усещането за свобода, там където морето и красивата природа се срещат.

Местоположение:
Капацитет: 40 гости
Бунгала: 8
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0895 *** ***
покажи телефона
Теодора Маринова
Теодора Маринова