Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми Бунгала Бохеми

Къмпинг Бохеми е един от най-новите къмпинги у нас. Тук поставяме началото, на незабравимите летни спомени, далеч от градския шум и шумното работно ежедневие – тук се срещат морето и слънцето, за да създадат хармония.

Бохеми се намира само на 20 км от Бургас, между живописния и красив Бургас и слънчевия и любим Черноморец. Да стигнете при нас е съвсем лесно – по първокласния път Бургас – Приморско и когато стигнете до Военноморска база Бургас, завивате на ляво към входа на базата и веднага завой в дясно по локалното платно продължавате 200 метра посока Приморско и се отклонявате в първата пресечка в ляво към нашия къмпинг.

Нашите указващи табели, ще ви помогнат да ни намерите по-лесно. При нас ще откриете както места за настаняване на собствени каравани, така и модерни, напълно оборудвани бунгала, подходящи за вашият комфортен престой до морето.

Природните особености на къмпинга осигуряват перфектни възможности за каране на джет, уиндсърф и кайтсърф, както и други водни забавления. На територията на къмпинга няма шумни заведения и нощни клубове. Това го прави изключително подходящо място за уединена и спокойна почивка с най-близките. Дори хора, които никога не са къмпингували ще се чувстват комфортно тук, благодарение на отличните условия.

Опитайте и вие, ще ви хареса обещаваме ви!

В „Бохеми”, могат да ви привлекат комбинацията от локация, красива и дива природа и прекрасни условия за настаняване и една безгрижна лятна ваканция сред естествено запазена природа на Южното Черноморие. Изживейте авантюрата на къмпингуването и усещането за свобода, там където морето и красивата природа се срещат.

Местоположение:
Капацитет: 40 гости
Бунгала: 8
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0895 *** ***
покажи телефона
Теодора Маринова
Теодора Маринова