Хотел "Лазур" се намира в красивия български град Кюстендил. Градът съчетава уникална природа, минерални бани, древни забележителности и спокойствие.

Първият хотел Лазур е построен през 1993г. като от тогава постоянно се обновява. Разположен е в тиха част на града, в непосредствена близост до центъра на града. Хотелът разполага с четири стаи и два апартамента. Помещенията са луксозно обзаведени.

Всяка стая разполага с вана, климатик, телевизор, кабелна телевизия, минибар. Стаите разполагат и с тераси с изглед към прекрасната градина на ресторанта. Ресторантът е с 40 места и 30 места в градината, в която са събрани над 150 растителни вида. Менюто и обслужването ще Ви изненадат приятно. В хотел Лазур 1 вие ще намерите спокойствието и уюта, които търсите и със сигурност ще останете по-дълго от планираното!

Постоянно растящият брой посетители и растящите изсквания към нас ни накараха да започнем строежа на Хотел Лазур 2. Хотелът вече е отворен за посетители. Намира се недалеч от Хотел Лазур 1. В новия Хотел Лазур можете да се насладите на изключително луксозната обстановка в стаите и ресторанта. Хотелът ще разполага с девет стаи, два апартамента и един V.I.P. апартамент. Всички стаи разполагат с климатик, телевизор, кабелна телевизия, вана, тераса. Ресторантът е с 150 места, просторна зала и уникално обзавеждане. Кухнята е на европейско ниво.

Идеален е както за романтична вечеря, така и за служебно или лично мероприятие. В Хотел Лазур 2 се предвижда да има и пиано бар, и фитнес салон с най - съвременно оборудване, инструктор и сауна.

Местоположение:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
078* *** **
покажи телефона
Лазур