Хотел Камелот Хотел Камелот Хотел Камелот Хотел Камелот Хотел Камелот Хотел Камелот Хотел Камелот Хотел Камелот Хотел Камелот Хотел Камелот Хотел Камелот Хотел Камелот Хотел Камелот Хотел Камелот Хотел Камелот Хотел Камелот Хотел Камелот Хотел Камелот Хотел Камелот

Хотел "Камелот" се намира на брега на язовир Искър и предлага прекрасни възможности за пълноценна почивка близо до природата. Еднакво подходящ за релаксиращ отдих в романтична обстановка и активен спорт на фона на омайната красота на планината, този първокласен хотел на язовир Искър ще изкуши всеки гост с чудесни условия за настаняване на достъпни цени, отлична кухня и обслужване, както и разнообразни удобства и услуги за почивка и забавление.

Хотел "Камелот" предлага настаняване в 20 двойни стаи, разположени в основната сграда на хотела. На разположение са още 9 двойни стаи, които се намират в самостоятелна къща Авалон в съседство до главната хотелска сграда. Интериорът на всяка стая съчетава класическа елегантност и съвременни удобства, за да предложи максимално комфортен престой. По предварителна заявка при резервация екипът осигурява и детски креватчета.

Ресторантът на хотел "Камелот" е добре известен със своята разнообразна и вкусна кухня. Той се състои от няколко тематични салона на три нива и разполага с открита и закрита тераса с изглед към язовир Искър. Романтичната обстановка в комбинация с добрата кухня и обслужване го превръщат в предпочитано място за провеждане на сватби, семейни и лични празници, фирмени партита, коктейли.

За приятния престой на своите гости Хотел Камелот предлага дартс в салона на ресторанта с камина и стъклени витрини. Една от уникалните черти на този хотел на брега на язовир Искър е неговият частен плаж - просторен, чист и отлично поддържан, той разполага с шезлонги, шатри, външни душове, открит бар, понтон, рампа за пускане на плавателни съдове на вода, Wi-Fi интернет. Като допълнително удобство за гостите на хотела се предлага съхраняване на лодки и джетове в и извън сезона. Осигурен е паркинг със 120 места.

Местоположение:
Капацитет: 60 гости
Двойни стаи: 29
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
С. Павлов
С. Павлов