Препоръчани обекти наблизо

Къща за гости Джани Къща за гости Джани Къща за гости Джани Къща за гости Джани Къща за гости Джани Къща за гости Джани Къща за гости Джани Къща за гости Джани

Къща за гости „Джани“ се намира в Златни пясъци, само на 17км. от град Варна и на 20 км. от летище Варна – модерен курорт с 60 годишна история и традиции. Курортът разполага с модерен атракционен парк - "Акваполис" - най-красивият воден парк в Източна Европа, е и първият в България, изграден в уникален мавритано-средиземноморски стил. Водният парк е разположен в гората с неповторим изглед към морето и целия курортен комплекс.

Къщата е разположена на 150м. от плажната ивица, която е с дължина 3,5 км. В близост до нея има и автобусна спирка „Панорама“ за лесно придвижване до града.

Стаите на къщата са оборудвани с климатик, плоскоекранен телевизор със сателитни канали, хладилник, санитарен възел и балкон. Къщата разполага с 8 двойни стаи, кухненска част, градински кът, барбекю, паркинг и безплатен достъп до интернет. Мястото е подходящо, както за отдих така и за организиране на празненства.

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Двойни стаи: 8
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0877 *** ***
покажи телефона
Христо Христов
Христо Христов