Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista Къща за гости La Vista

Къща за гости LA VISTA е тихо и уютно място за почивка, за хора, които имат нужда от спокойна ваканция, в близост до големия град, извън динамиката на обичайното ежедневие.

Нашето местенце е разположено на 4 км от първа линия на плажа в к.к. Златни пясъци и на 2 км от плажа в м-ст Кабакум. Удобна локация за плажуващите в посока Албена и Кранево - на 200 м от главен път Варна - Златни пясъци.

На разположение е самостоятелен етаж от къща с две самостоятелни спални и всекидневна, обзаведена с разтегателен диван и кът за хранене; на двора има външна беседка, с всичко необходимо за градинско барбекю и място за игра с деца и домашни любимци.

Идеално място за релакс - след вечеря романтиката на лунната пътека над притихналото море, а сутрините могат да се превърнат в перфектно начало на дена на фона на морския изгрев с чаша кафе.

Обичаме животните и с радост приемаме гости, които биха искали да споделят ваканцията си със своите любими животинки - без допълнително заплащане.

Постарали сме се да осигурим всичко необходимо на нашите гости, за да се чувстват комфортно и да имат всичко нужно като у дома! С радост Ви очакваме в нашия дом!

За мен и моето семейство е важно да осигурим на нашите гости комфорта и уюта да разполагат с всичко необходимо за една пълноценна почивка на спокойно място. Държим на чистотата и на детайлите и се постарахме това да си личи, с надеждата да носи уюта на дома, далеч от него.

Имаме си баба, която прави уникални домашни баници и питки, които бихме приготвили за вас, ако решите :) Всеки, който реши, че това е и вашето място за почивка е добре дошъл да се запознае с нас и нашето малко домашно кътче!

Кварталът е все по-oживен и населен с хора, които живеят целогодишно. Близостта му до града - 14 км и до к.к. Златни пясъци го прави предпочитано място за почивка на семейства и компании, които търсят спокойно място в покрайнините на големия град.

В близост е главният път Варна - Златни пясъци, където минава автобус.

Местоположение:
Цялата къща: 6 гости
апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Лилия Кръстева
Лилия Кръстева