Къща за гости Растовец Къща за гости Растовец Къща за гости Растовец Къща за гости Растовец Къща за гости Растовец Къща за гости Растовец Къща за гости Растовец Къща за гости Растовец Къща за гости Растовец Къща за гости Растовец Къща за гости Растовец Къща за гости Растовец Къща за гости Растовец Къща за гости Растовец Къща за гости Растовец Къща за гости Растовец Къща за гости Растовец Къща за гости Растовец Къща за гости Растовец

Къща за гости Растовец е над 100 годишна, от характерния за района камчийски тип, напълно реновирана и приспособена към съвременните изисквания и стандарти, но запазила възрожденския си дух.

Къщата е разположена в полите на Стара планина, в живописното село Аспарухово (Ченге), на около 85 км. от град Варна, в непосредствена близост до язовир Цонево.

В нея ще намерите уют, топлина и гостоприемство. Подходяща е за всякакъв повод - почивка, релакс, веселие, среща.

Къщата разполага с три самостоятелни стаи, всяка от които с отделен санитарен възел.

Капацитетът на къщата е 10 места (4+4+2).

На ваше разположение е напълно оборудвана кухня, където можете сами да си приготвяте храна, механа с телевизия и камина, навес с външна камина. Отоплението на къщата е с централно парно.

По време на вашия престой, можете да ползвате безплатен Wi-fi.

За любителите на екотуризма в околността има живописни маршрути и забележителности, най-известната от които е скалният феномен Чудните скали. На около час пеша се намират паметникът на Христо Патрев – участник в априлското въстание, загинал в околностите на селото, и местността Манастира. Има и прекрасни места за пикник. Риболовците ще се радват на добър улов в язовира.

Върнете се поне за миг в типичната атмосфера на българското село, поемете с пълни гърди чистия въздух и се насладете на прекрасната природа.

Къщата се отдава под наем целогодишно.

Настаняване с домашни любимци е възможно при предварително запитване.

Настаняване след: 14:00 ч.

Напускане до: 12:00 ч.

При наемане на цялата къща една нощувка е 350 лв. през летния сезон и 400 лв. през зимния сезон.

Посочените цени не важат за официалните празници!

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Мария Тодорова
Мария Тодорова