Къща за гости Венти клуб

село Лозенец · община Царево, област Бургас

Къща за гости Венти клуб Къща за гости Венти клуб Къща за гости Венти клуб Къща за гости Венти клуб Къща за гости Венти клуб Къща за гости Венти клуб Къща за гости Венти клуб Къща за гости Венти клуб Къща за гости Венти клуб Къща за гости Венти клуб Къща за гости Венти клуб Къща за гости Венти клуб Къща за гости Венти клуб

Апартаментите се състоят от дневна с напълно оборудван кухненски бокс, спалня, баня и тераса. Диванът в дневната стая е разтегателен, а има на разположение и допълнителни бебешки и детски легла. Кухненски бокс разполага с керамични котлони, фурна, абсорбатор, голям хладилник, кана за вода и съдове за хранене. Терасите са оборудвани с маси и столове.

Апартаментите се почистват и кърпите за баня се сменят ежедневно. На разположение на гостите има богата библиотека с книги за всеки вкус, а също така и настолни игри.

Изградена е вътрешна мрежа за интернет и връзката чрез wi - fi е безплатна и с отлично качество. Рецепцията работи по 4 часа дневно, но сме на разположение и в останалото време да съдействаме за организиране на екскурзия, транспорт, резервация за вечеря или друга необходима информация.

Дворът предлага добри условия за детски игри на открито. Федербал, топки, въжета, люлки, надуваеми играчки са на разположение на децата.

Сградата разполага с подземни гаражи, предлагаме колела под наем.

Местоположение:
Цялата къща: 4 гости
Апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Весела Богданова
Весела Богданова