Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля Къща за гости Лиля

*Резервирана за Нова година!*

Къща за гости „Лиля” в село Горна Ковачица, община Чипровци, област Монтана, е добър избор за всеки, който търси спокойствие, почивка, домашен уют, гостоприемство.

Разположена е над населеното място, на хребет на Стара планина, с прекрасна гледка към дългогодишен боров масив. Селото е на 20 км. от гр. Монтана, 17 км от гр. Чипровци и на 115 км от гр. София.

Къщата разполага с просторни дневна и трапезария, съчетаващи съвременните удобства с духа на местната традиция, онагледена с елементи от уникалните чипровски килими.

Къща за гости "Лиля" разполага с шест спални с по две легла и разтегателен диван, със самостоятелни бани. Максимумът за настаняване е 18 души.

На разположение са детски кошари за сън за най-малките ни гости.

Къщата е оборудвана с всички съвременни уреди - готварска печка, микровълнова печка, фурна, съдомиялна, голям хладилник, кафе машина, съдове и прибори, сешоар.

Сградата има перално помещение и централна отоплителна система. Всяка стая има климатик. Къщата разполага със сателитна телевизия и интернет, басейн, барбекю зона и паркинг.

Къща за гости "Лиля" може да организира вашия празник - рожден ден, тиймбилдинг, семейно събиране, частно парти. Подсигуряваме украса, кетъринг и др.

Село Горна Ковачица предлага благоприятна атмосфера за отдих, а живописната природа дава възможност за разходки, каране на велосипеди, риболов, както и посещения до местните забележителности като музеите в гр. Чипровци, Чипровския водопад, Чипровски манастир "Св. Иван Рилски", Лопушанския манастир "Св. Йоан Предтеча".

В близост са Белоградчишките скали, пещера Магурата, пещерата Леденика, Клисурския манастир "Св. Св. Кирил и Методий", Мраморната пещера в гр. Берковица, Хайдушките водопади в гр. Берковица, Копренските водопади и др.

За любителите на риболова, в близост се намират язовир Огоста и язовир Балова шума. Язовир Огоста е един от най-големите язовири в България. Събира водите на реките Огоста, Бързия и Златица. Разнообразието на рибата в него е голямо - шаран, каракуда, червеноперка, платика, костур, скобар, мряна, сом, щука, уклей.

Язовир Балова шума се намира в околностите на село Гаврил Геново, Монтанско. Водоемът е частен и е разрешен за риболов. Подходящ е за риболов на шаран, амур и сом.

В областния град Монтана може да разгледате крепостта Кастра ад Монтанезиум, която се намира в северозападния край на града, на хълма Калето, както и регионалния исторически музей, парк "Монтанезиум", църквата "Св. Св. Кирил и Методий", фонтаните на площад "Жеравица", художествена галерия "Кирил Петров", археологическата експозиция „Лапидариум“, парк "Свети дух" и други.

Местоположение:
Цялата къща: 18 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Шумни празненства
  2. Фирмено парти
  3. Детски лагер
  4. Семейни празненства
  5. Детски рожден ден
  6. Хоум офис
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0882 *** ***
покажи телефона
Ангелина Георгиева
Ангелина Георгиева