Препоръчани обекти наблизо

Вила Бели Ружи Вила Бели Ружи Вила Бели Ружи Вила Бели Ружи Вила Бели Ружи Вила Бели Ружи Вила Бели Ружи Вила Бели Ружи

Вила "Бели Ружи" е уютна вила с механа в село Косово. Намира се в сърцето на Родопите, на 5 км от балнеолечебния курорт Нареченски бани, 30 км от Асеновград и 36 км от Пампорово. Вилата работи целогодишно и е чудесен избор за всеки ценител на еко и планинския туризъм, който иска да се докосне до автентичния дух на това китно родопско селце с уникална архитектура. Тази уютна вила в с. Косово е подходяща за сбирки с приятели, семейни почивки и празници.

Вила "Бели Ружи"и се помещава в двуетажна къща, изградена изцяло от дърво и камък в характерния за село Косово стил. От нея се разкрива приказен изглед към селцето и Родопите. Къщата има приятен двор с уютни кътчета за отмора, барбекю и камина. На разположение за самостоятелно ползване от нейните гости е трапезария с кухня, кът за хранене, хладилник, готварска печка, телевизор и всичко необходимо за самостоятелно приготвяне и сервиране на храна. Вила "Бели Ружи" предлага и механа в битов стил.

Максималният капацитет на тази уютна вила в с. Косово е 10 места, разпределени в общо 4 стаи, които ползват обща баня и тоалетна.

Местоположение:
Цялата вила: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0882 *** ***
покажи телефона
Петър Гатов
Петър Гатов