8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Свободна   Свободна   Заета
Вила Бели Ружи Вила Бели Ружи Вила Бели Ружи Вила Бели Ружи Вила Бели Ружи Вила Бели Ружи Вила Бели Ружи Вила Бели Ружи Вила Бели Ружи Вила Бели Ружи Вила Бели Ружи Вила Бели Ружи Вила Бели Ружи Вила Бели Ружи Вила Бели Ружи Вила Бели Ружи Вила Бели Ружи Вила Бели Ружи Вила Бели Ружи Вила Бели Ружи Вила Бели Ружи Вила Бели Ружи Вила Бели Ружи

Вила "Бели Ружи" е уютна вила с механа в село Косово. Намира се в сърцето на Родопите, на 5 км от балнеолечебния курорт Нареченски бани, 30 км от Асеновград и 36 км от Пампорово. Вилата работи целогодишно и е чудесен избор за всеки ценител на еко и планинския туризъм, който иска да се докосне до автентичния дух на това китно родопско селце с уникална архитектура. Тази уютна вила в с. Косово е подходяща за сбирки с приятели, семейни почивки и празници.

Вила "Бели Ружи"и се помещава в двуетажна къща, изградена изцяло от дърво и камък в характерния за село Косово стил. От нея се разкрива приказен изглед към селцето и Родопите. Къщата има приятен двор с уютни кътчета за отмора, барбекю и камина. На разположение за самостоятелно ползване от нейните гости е трапезария с кухня, кът за хранене, хладилник, готварска печка, телевизор и всичко необходимо за самостоятелно приготвяне и сервиране на храна. Вила "Бели Ружи" предлага и механа в битов стил.

Максималният капацитет на тази уютна вила в с. Косово е 10 места, разпределени в общо 4 стаи, които ползват обща баня и тоалетна.

Местоположение:
Цялата вила: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0882 *** ***
покажи телефона
Петър Гатов
Петър Гатов