Вила Голф и релакс Вила Голф и релакс Вила Голф и релакс Вила Голф и релакс Вила Голф и релакс Вила Голф и релакс Вила Голф и релакс Вила Голф и релакс

На вниманието на нашите гости: От лято 2021 басейна на вила Голф и Релакс се отоплява с термо-помпа.

Вила "Голф и Релакс" е комфортно място за почивка и релакс. Разположена, само на 2 км. от голф игрище Lighthouse Golf Resort, на 3 км. от Black Sea Rama, и разбира се на 6 км. от Thracian Cliffs, вилата е привлекателно място за любителите на голфа. Вила "Голф и Релакс" е идеално място за отдих след забързаното ежедневие на големия град. Разположена е близо до морето, само на 3 км. от град Балчик и е заобиколена от спокойствието и природата на с. Царичино.

Вилата е обзаведена по дизайнерски проект с мебели от масивна дървесина.

Вилата разполага с 4 спални, 3 бани с WC, напълно оборудвана кухня, трапезария и хол. В двора на вилата има басейн и барбекю зона. Във вилата могат да отседнат до 10 души.

Винаги мениджъра на вилата, който говори английски, руски и френски език, посреща гостите. Ако гостите са на посещение в града за първи път, член на нашият екип прави кратка и полезна обиколка на градчето, обяснява на гостите как да стигнат до интересни места и забележителности в града и околностите, дава ценни съвети, например къде могат да открият най-близките магазини, ресторанти, музеи, галерии, плажове, паметници на културата и т.н.

Ако възникнат допълнителни въпроси от страна на клиентите, ние осигуряваме 24 часово съдействие и подкрепа по време на престоя във вилата.

Спални: 4, Капацитет: 10 души, Бани: 3, Етажи: 2 Площ: 160 кв.м.

За резервации, моля ни се обадете на посочените в обявата номера.

Важно! Вила за 1 или 2 нощувки не се отдава, както и за момински, ергенски и друг вид партита!

Местоположение:
Цялата вила: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Велимир Анещев
Велимир Анещев