Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга Къща за гости Дъга

Изживейте една незабравима почивка във къщи за гости Дъга, разположени в китното планинско село Черни Осъм, намиращо се в полите на централна Стара планина (на 12 км. от гр. Троян).

За Вашия пълноценен отдих комплексът разполага с 5 комфортни и уютни къщи. Всяка от тях е с просторна всекидневна с кухненски бокс, спалня, санитарен възел и терaса.

В комплекса има изградена механа, която дава възможност за самостоятелно приготвяне на храна и предразполага за приятно изживяване. Капацитетът ѝ е за около 30 човека.

Забележителностите в близост до къщи за гости Дъга допълват пълноценния престой на всеки гост:

- само на 1 км. от комплекса се намира уникалният Природонаучен музей в с. Черни Осъм - с богата експозиция от препарирани бозайници, птици, влечуги, насекоми

- на 3 км., в посока Троян, се намират Троянски манастир "Успение Богородично" (трети по големина в България) и Национално изложение на художествените занаяти и изкуства.

- в околностите на селото, също така, може да посетите Зелениковския манастир, скита "Св. Никола", резерват "Стенето", "Марковата дупка" и много други.

Посетете този красив край на България - заслужава си!

Местоположение:
Цялата къща: 20 гости
Къщи: 5
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Детски лагер
  5. Спортни събития
  6. Семейни празненства
  7. Детски рожден ден
  8. Моминско / Ергенско парти
  9. Сватбени тържества
  10. Хоум офис
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0883 *** ***
покажи телефона
Велешки
Велешки