Къща за гости Белла Виста

град Банско · община Банско, област Благоевград

Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста Къща за гости Белла Виста

Къща за гости Бела Виста се намира на 750 метра до начална станция на кабинковия лифт с великолепна панорама към Пирин планина.

Архитектурно изпълнена в старинния дух на град Банско и богато аранжирана с естествените материали камък и дърво се постига усещането за традиционен стил сред неповторима атмосфера.

Предлага на своите гости топлината на семейния уют, съчетан с лукс и комфорт. Ние ще се погрижим да изживеете незабравими мигове от вашата ваканция!

Къщата разполага с 3 двойни стаи с две отделни легла, 4 делукс двойни стаи със спални, кът за сядане и разтегаем диван, както и 2 студия със спалня, кът за сядане с разтегаем диван с възможност за настаняване до 3 човека.

Всяка има достъп до тераса с изглед към планината, оборудвана е с телевизор с кабелна телевизия, минибар-хладилник. Всички стаи разполагат със самостоятелна баня с душ кабина и сешоар.

На разположение на гостите е механа с камина, разположена сутерена на къщата, оборудвана с всички удобства за приготвяне на храна - печка, кафе-машина, съдомиялна, кана за чай.

Местоположение:
Цялата къща: 18 гости
Къщи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Маргарита Клечерова
Маргарита Клечерова