Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди Къща за гости Каза Вивалди

Къща Каза Вивалди, Велинград разполага с леглова база от 17 места.

Ценови диапазон: 18 лв. - 25 лв. на легло при наемане на цяло помещение - виж цените

Casa Vivaldi предлага настаняване в самостоятелни луксозно обзаведени стаи само на 20 метра от центъра на Велинград.

Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел, тераса, телевизор, кабелна телевизия и безплатен интернет. На разположение на гостите е и напълно оборудвана кухня със зона за хранене на закрито, външна беседка с барбекю и прекрасен двор със зона за релакс.

На много кратко пешеходно разстояние се намират плажове с басейни, пълни с топла минерална вода, както и прекрасен термален аквапарк предлагащ забавления за малки и големи. В близост може да намерите хранителни и и зеленчукови магазин, както и много ресторанти, кафенета и места за почивка сред природата.

И през зимния сезон гостите могат да се насладят на закритите топли минерални басейни, СПА и Медицински центрове предлагащи лечение, релаксиращи и разкрасителни процедури.

Местоположение:
Цялата къща: 20 гости
Двойни стаи: 7
Тройни стаи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Детски лагер
  2. Семейни празненства
  3. Детски рожден ден
  4. Моминско / Ергенско парти
  5. Сватбени тържества
Условия за повеждане на събития:
Вдигане на шум до 23 часа. Присъствие на пълнолетни придружители. Допускане на външни лица след предварителна уговорка.
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Румяна Каленова
Румяна Каленова