Къща за гости Радост Къща за гости Радост Къща за гости Радост Къща за гости Радост Къща за гости Радост Къща за гости Радост Къща за гости Радост Къща за гости Радост Къща за гости Радост Къща за гости Радост Къща за гости Радост Къща за гости Радост Къща за гости Радост

Къща за гости Радост, Станчов хан разполага с леглова база от 20 места.

Къща за гости Радост, обзаведена в автентичен стил, се намира в сърцето на Централен Балкан и Природен парк Българка, в с. Станчов хан, община Трявна, на 12 км от град Трявна.

Къщата за гости е заобиколена от невероятна природа, разположена е в близост до река Станчовханска, където са изградени и обозначени еко пътеки за разходка и туризъм на почиващите. Предлагат се тур обиколки с планински водачи. Красивото местенце в Тревненския Балкан, обрисувано с гори и живописни хълмове и кристално чистия въздух предразполагат за цялостна възстановителна почивка.

В близост до Къща за гости Радост са разположени и следните забележителности: Тревненски музеи: Къща музей Ангел Кънчев; Къща музей Райкова къща; Музей на Азиатското и Африканското изкуство; Даскалова къща; Музей на Тревненската иконописна школа. Дряновския манастир и архитектурните комплекси - Етъра и Боженци в гр. Габрово, до които може да се стигне с кола или по изградените еко пътеки. Еко пътеки, с уникална гледка и пейзаж, които непременно трябва да се посетят: Еко пътека спирка Бъзовец; Викана скала; Хижа Грамадлива; Елова могила; Змеева дупка; Природен парк Българка; Две пещери, наречени Клиите.

Къща за гости Радост разполага с: 10 двойни стаи със самостоятелна баня и тоалетна; Напълно оборудвана механа – на самообслужване; Игрална зала – билярд, джага, дартс; Барбекю – вътрешно и външно; Паркинг.

Местоположение:
Цялата къща: 20 гости
Двойни стаи: 10
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0894 *** ***
покажи телефона
Иван Цанев
Иван Цанев