8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Свободна   Свободна   Заета
Къща за гости Алпина Къща за гости Алпина Къща за гости Алпина Къща за гости Алпина Къща за гости Алпина Къща за гости Алпина Къща за гости Алпина Къща за гости Алпина Къща за гости Алпина Къща за гости Алпина Къща за гости Алпина Къща за гости Алпина Къща за гости Алпина Къща за гости Алпина Къща за гости Алпина Къща за гости Алпина Къща за гости Алпина Къща за гости Алпина Къща за гости Алпина Къща за гости Алпина Къща за гости Алпина Къща за гости Алпина

Къща за гости ''Алпина" се намира в планинското градче Априлци в подножието на връх Ботев. Районът предлага множество еко пътеки и възможности за еко туризъм.

Къщата за гости ''Алпина'' е на три етажа с капацитет от 9 гости. На първия етаж се намира трапезария, с оборудвана кухня и санитарен възел. На втория етаж има три спални и санитарен възел. На мансардния етаж има студио (спалня + разтегателен диван, санитарен възел) с възможност за настаняване 4 гости. Допълнително може да се постави в една от спалните походно легло за дете или бебешка кошара ,също така има и детско столче за хранене.

Къщата предлага на своите гости фитнес и открито барбекю и басейн, който през лятото се отоплява.

Срещу допълнително доплащане ,предлагаме конна езда ,планински преход с джип . Настаняването става след 14.30 часа, освобождаването в 11.00 часа.

Цени:

1 нощувка (weekend) - 300 лв.

2 нощувки (weekend) - 500 лв.

За лятото вилата се отдава за минимум две нощувки .Всички цени важат за цялата вила. Вилата запазва правото си да променя цената за празниците. Капаро не се връща.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Двойни стаи: 3
Студиа: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Любомир Асенов
Любомир Асенов