Къща без име информира: разполагаме с четири стаи за гости - общо 11 легла. При необходимост може да се ползват трите миндера в кьошката, между цветните възглавници, както и две детски "креватчета". Вътрешното и външното пространство на къщата обитават и две рижи котки, които много обичат прани чаршафи, а чаршафите ни са от американ, украсени с памучни дантели и ухаят. Завивките ни са топли, парното ни работи, времето ни е спряло. Около къщата има и голям, слънчев двор, съвсем подходящ за деца - малки, големи и още по-големи.

Вдигаме килограми - предлагаме богата и без ограничения, вкусна домашна кухня - вечеря, обяд и закуска. Готвим с масло, зехтин, кафява захар, в олио пържим само мекици, кафето ни е ароматно, сладкото домашно, медът ни е истински, млякото с каймак, пъстървата чичо Митко я хваща с кепче, а ние и слагаме розмарин... Солта ни е хималайска, а хляба го вадим от фурна. Къщата ни е стара и автентична, пушим навън. Нямаме телевизор, но затова пък имаме книги. Организираме тематични уикенди, които можете да следите във FB страницата ни.

Имаме четири стаи. Разпределението на леглата:

1. Спалня със самостоятелен санитарен възел

2. Спалня, единично легло и малко легло. Тази стая ползва баня и тоалетна на първия етаж.

3. Три единични легла. Тази стая ползва баня и тоалетна на първия етаж.

4. Три единични легла със самостоятелен санитарен възел.

При интерес IztreshTeam може да изготви индивидуална програма за забавление с каяци в язовир Душанци, маунтин байк преход в Средна Гора, сноукайт (през зимата), в зависимост от настроенията на времето.

Ние, Снежана и Ясен, изначално използваме правото си да излизаме от стандартното предлагане на услуги в туристическия бранш. Цените ни са за човек на ден. Пребиваването в къщата (включва нощувка, неограничени като време и количества храни и напитки, необезпокоявано съпреживяване на уютния и приятелски живота на къщата) за един ден на човек е 120лв. За два и повече дни цената на човек за ден е 100лв. За деца 7г. - 16г. - 60лв. За групи цените подлежат на коментар. Тези цени не се отнасят за събития и празници.

За допълнителни въпроси можете да пишете съобщения в страницата или да се обадите на телефон 0885 107 190

Местоположение:
Цялата къща: 15 гости
Двойни стаи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Снежана Живкова