Къща за гости Орешака

село Орешак · община Троян, област Ловеч

Къща за гости Орешака Къща за гости Орешака Къща за гости Орешака Къща за гости Орешака Къща за гости Орешака Къща за гости Орешака Къща за гости Орешака Къща за гости Орешака Къща за гости Орешака Къща за гости Орешака Къща за гости Орешака Къща за гости Орешака Къща за гости Орешака Къща за гости Орешака Къща за гости Орешака Къща за гости Орешака Къща за гости Орешака Къща за гости Орешака Къща за гости Орешака Къща за гости Орешака

Къща за гости "Орешака" е разположена в центъра на красивото село Орешак, на главната улица, която води към Троянския манастир.

Къщата е с категория две звезди и разполага с 20 места за настаняване, разпределени в 10 уютни, двойни стаи. Всяка стая е стилно и съвременно обзаведена и има веранда, самостоятелен санитарен възел, винаги топла вода, TV-кабелна, локално парно.

На разположение на гостите е просторна механа с камина и напълно оборудвана кухня, телевизор и стерео уредба.

Забележителности, които си заслужава да посетите по време на вашата почивка в близост до Орешак са: Троянски манастир, Изложбата на художествени занаяти – в близост до нея има магазинчета за сувенири и керамични изделия, които са произведени от местни занаятчии, природо-научния музей в село Черни осъм.

На разстояние около 25 км. от къщата се намират басейните с топла минерална вода на селата Чифлик и Шипково, язовир Сопот с възможност за риболов, през зимния сезон – ски пистите на Беклемето.

Околностите са предпочитано място за любителите на селския туризъм. Тук има много еко пътеки, както и красиви и приятни места за пикник сред природата.

Местоположение:
Цялата къща: 20 гости
Двойни стаи: 8
студиа: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
888 *** ***
покажи телефона
Невена Йорданова
Невена Йорданова