Къща за гости Суларската къща

село Солари · община Габрово, област Габрово

Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща Къща за гости Суларската къща

Мястото ще ви омагьоса с невероятните природни красоти, а времето прекарано тук е, сякаш човек се намира в друго измерение. В близост се намират Иванилския водопад, а само на няколко км може да се разгледат Дряновския манастир, китното село „Боженци“ и етнографския на открито музей „Етъра“.

Мястото за настаняване разполага с три спални. В първата има спалня и разтегателен диван. Втората разполага със спалня и разтегателен фотьойл. Третата стая има голямо двойно легло. Къщата разполага с механа, оборудвана кухня /хладилник, фурна, котлони, микровълнова печка, кафе машина на капсули - Dolche Gusto, съдове и прибори за хранене/, две бани, сауна, чардак с уникална гледка и барбекю.

Отоплението е комбинирано, според предпочитанията на гостите. Можете да избирате между отопление с климатици или с камина.

В градинската част на къщата ще се насладите на добре поддържани зелени площи, на поточето, което минава през двора и на барбекюто, което разполага и с пещ.

За забавление и малко спорт, има и тенис маса.

Местоположение:
Цялата къща: 9 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Мариела Глушкова
Мариела Глушкова