Kъща за гости „Дебрина” - разположена в гр. Априлци, кв. Видима е самостоятелна къща, подходяща за почивка на семейства и приятелски компании! Априлци предлага на своите гости възможности за риболов, алпинизъм, езда, колоездене, плуване, тенис, ски, безброй туристически маршрути и богата ловна база, очарователни места за пикници и плаж по речните брегове. Априлци е известен с пленяваща гледка към Стара планина, кристален въздух и обилна зеленина.

В Къща за гости „Дебрина” ще откриете уюта, комфорта и спокойствието, необходими за една истинска почивка. Тя предлага на своите гости:

- Две големи тераси с невероятна панорамна гледка към Стара планина/вх. Ботев - старопланинския първенец и вх. Марагидик/.

- Напълно оборудван кухненски бокс, включващ:готварска печка с керамичен плот, микровълнова фурна, хладилник, пералня, съдомиална машина кафе - машина и др.

- Трапезария и хол

- Камина

- Барбекю

- Локално парно

- Три бани с тоалетни, едната от която се използва самостоятелно.

Капацитетът на Къща за гости ”Дебрина” е 6 - 8 места, разположени в:

- спалня със собствена тераса, която има изглед към гората и вх. Ботев

- спалня със самостоятелен санитарен възел

- двойна стая

- разтегателен диван в хола

В близост до къщата има хранителен магазин, открит басейн, река. На 50 метра от нея се се намира изходният пункт на различните маршрути, които ще Ви предложат със сафари с джип.

Квартал Видима, освен това е и изходен пункт на много пешеходни и екомаршрути, които предоставя слънчевата котловина в сърцето на Стара планина -. Априлци. Някой от тях са:

- гр. Априлци/кв. Видима/ - „Видимско пръскало” - 4 часа. „Видимското пръскало” е вторият по - големина водопад в България, с който ще имате честа да се запознаете!

- гр. Априлци/кв. Видима/ - местността Мазането - х. Плевен - вр. Ботев - х. Рай

- х. Плевен - пещерата „Водните дупки” - х. Плевен. През зимния сезон в района на х. Плевен се предоставят чудесни условия за каране на ски, посредством две ски - писти. В град Априлци има конна база, която също бихте могли да посетите.

Заповядайте - бъдете ни гости!

Местоположение:
Капацитет: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0884 *** ***
покажи телефона
Бранимир Беров