Вила под наем Натали

село Владая · община София, област София

8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Заета   Свободна   Заета
Вила под наем Натали Вила под наем Натали Вила под наем Натали Вила под наем Натали Вила под наем Натали Вила под наем Натали Вила под наем Натали Вила под наем Натали

Предлагаме уютна вила за гости намираща се на 4 км. от село Владая, на 1200 метра надморска височина сред красивата природа на национален парк Витоша. В близост до вилата има река и поляни за отдих и разходка.

Вилата е с богата история. Тя е открита през 70-те години на 20 век лично от Тодор Живков и дълго време е ползвана, като негова ловна резиденция. И до сега са запазени снимки и спомени от това време, което внася допълнителен колорит в атмосферата.

На първия етаж на вилата има голямо общо помещение с маси, столове и пейки. От едната страна тече река, а от другата има прекрсни гледки към планината. В самото помещение има уникална камина, която се използва за отопление. Допълнителна камина отоплява останалите помещения във вилата. На разположение е и самостоятелна кухня, в която има всички необходими прибори и уреди.

На горния етаж са стаите за нощувка. Има общо 11 места, разпределени в две двойни стаи, една тройна и една четворна, всяка от които със собствен санитарен възел.

Въздуха е чист и създава предпоставки за пълноценна почивка.

Заповядайте!

Местоположение:
Капацитет: 11 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Григор Митров
Григор Митров