Чудесно място в сърцето на София. Разположен в историческия център на столицата, апартамента се намира върху останките от антична и средновековна Сердика.

На по-малко от 2 минути разстояние е “кварталът на религиите”, където в каре от 100 метра са разположени централната джамия на София „Баня бъши“, Катедралния храм „Св. Неделя“, католическата катедрала „Св. Йосиф“ и Софийската синагога.

На същото разстояние е и “триъгълникът на властта”, където са сградите на Народното събрание, Президентството и Министерски съвет. В непосредствена близост са разположени множество министерства, административни сгради, магазини,банки, пазари, музеи и забележителности. Апартаментът е в емблематична за стара София сграда от 1914 г., която е паметник на културата. На ваше разположение са 2 самостоятелни топли и уютни апартамента, които може да бъдат ползвани заедно и поотделно.

Всеки от апартаментите е с площ от по 90 кв.м. състоящ се от антре, баня с тоалетна, кухня с трапезария, дневна, 2 спални и тераса. Всеки от апартаментите побира по 6 човека или общо за двата 12 човека. Апартаментите може да бъдат резервирани и по отделно и за по-малко гости. Гостите са разположени в две спални с по едно двойно легло, което може да бъде и разделено на единично и в дневна с двоен разтегателен диван.

Апартаментите са напълно обзаведени и оборудвани с всичко необходимо за един незабравим престой с централно отопление и топла вода. От апартаментите има невероятна гледка към Североизточната кръгла кула на антична Сердика, както и към сградата на Народното събрание и храм паметника „Александър Невски“.

На Ваше разположение е малка градина, където можете да се отпуснете и да се насладите на атмосферата на града. Непосредствено пред сградата е топлият минерален извор на древна Сердика. Разположени в стария исторически център на София на ваше разположение на по-малко от 5 минути разстояние са множество забележителности, като Музея за история на София-бивша централна минерална баня, Централни хали, Централния, емблематичен за София, пазар, Лъвов мост, сградите на властта, сгради на основните религии, археологическия резерват на древна Сердика, Археологически музей, Ротондата „Св. Георги“, Царски дворец-Национална художествена галерия, Народен театър „Иван Вазов“, Храм паметник „Александър Невски“, Църквата „Св. София и много други. Също така, разстоянието до двете линии на метрото е по малко от 2 минути пеша до спирките „Сердика 1“ и „Сердика 2“, което има директна връзка с летище София. С трамвай за по-малко от 10 минути може да стигнете до централната ЖП гара на София, както и до централната автобусна гара.

Местоположение:
Капацитет: 13 гости
Апартаменти: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Николай Маринов