Прекрасно имение на красиво и живописно място на 28 км. от София, намиращо се в Стара планина и Средна гора, район характеризиращ се като един от най-чистите в близост до столицата. Имението е разположено на площ от 30 000 кв.м. Имота е подходящ за хора търсещи уединение, уют, спокойствие и почивка сред природата, благодарение на ромоленето на реката, която минава през имота и птичите песни. Имота предлага разнообразие от възможности за спорт и забавления - професионален тенис корт; външен басейн, шезлонги, шалтета, чадъри, хамаци; футболно игрище; детски кът, люлки; рибарници, които са зарибени с шаран, сом, амур, толстолоб, лин.

Къщата се състои от просторен хол 80 кв.м. с камина, трапезна маса за 16 човека, мека мебел, зона за забавления, климатик и др.; напълно оборудвана кухня; 5 спални; две бани с тоалетни, вана; перално помещение. Външно BBQ с вградено огнище, което е обзаведено, площ 70 кв.м. за 20 човека.

В имота има зоо кът, с животни от следните видове: токачки, гъски, елени лопатари, сърнички.

Всички площи в ранчото са затревени и залесени с брези, борове, върби, тополи, овощни дръвчета, храсти и цветя. През имота минава река. Голяма част от въздушните маси, които преминават от Северна България към Софийското поле, минават през имота. Въздухът е подходящ за белодробни заболявания. Намира се на територията на община Горна Малина. Бърз достъп до София !

Местоположение:
Цялата вила: 10 гости
Ресторант:
Приема кучета:
Вътрешна камина:
Външно барбекю:
Миялна машина:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Бисер Ангелов