Стаи за гости Магическа Мадара

село Мадара · община Шумен, област Шумен

Стаи за гости Магическа Мадара Стаи за гости Магическа Мадара Стаи за гости Магическа Мадара Стаи за гости Магическа Мадара Стаи за гости Магическа Мадара Стаи за гости Магическа Мадара Стаи за гости Магическа Мадара Стаи за гости Магическа Мадара Стаи за гости Магическа Мадара Стаи за гости Магическа Мадара Стаи за гости Магическа Мадара Стаи за гости Магическа Мадара Стаи за гости Магическа Мадара Стаи за гости Магическа Мадара Стаи за гости Магическа Мадара Стаи за гости Магическа Мадара

Къща за гости "Магическа Мадара" е разположена на 1,300 км. от историко-археологическия резерват в с. Мадара, на 17 км. източно от град Шумен. Тя предлага на своите гости уют и спокойствие сред неповторимо красивата природа на избрания за глобален символ на България - Мадарски конник.

Разположението на Мадара дава възможност за чудесно съчетаване на планинския и морски туризъм, скално катерене, спускане в пещери, пара планеризъм, лов, риболов, конна езда.

Това, че къщата се намира в подножието на историко-археологически комплекс "Мадарски конник" предполага турове до редица исторически обекти, разходка по еко пътеки, колоездене както и делтапланеризъм. В близост са първата Българска столица Плиска, Втората Българска столица - Велики Преслав, резерват Патлейна, гр. Шумен - Монументален паметник "1300 години България", Историко-археологически резерват "Шуменска крепост", Томбул джамия.

Къщата разполага с леглова база от 5 стаи, с възможност за настаняване на 11+3 човека, Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел, телевизия и интернет. Интериорът е в съвременен “vintage” стил.

Уютна механа в духа на българските традиции и с напълно оборудвана кухня.

На разположение на гостите има и зелен двор с цветна градина, включващ барбекю, обособени места за почивка и паркинг за автомобили.

Отоплението е локално с котел на пелети.

Осигурени са хавлии и спално бельо.

Къщата може да се наеме цялата, както и отделни стаи!

Местоположение:
Капацитет: 14 гости
Двойни стаи: 4
Тройни стаи: 1
Къщи: 1
Интернет:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0893 *** ***
покажи телефона
Валентина Тонева
Валентина Тонева