Апартамент Sea View & infinity pool apart

село Топола · община Каварна, област Добрич

Апартамент Sea View & infinity pool apart

Районът на комплекс Калиакрия ще Ви вдъхнови с условията, които предлага — тихи заливчета и закътани плажове, впечатляващи условия за голф, разходки с яхти и изключителна храна. В непосредствена близост до комплекса има конна база, както и впечатляващ аквапарк с модерни водни съоръжения.

Нашият комплекс се намира на едно от най-живописните места по нашето Черноморие — на няколко минути на север от Балчик. Белият варовик, изумрудената морска вода, прохладният бриз и красивите птици, които обитават тук, придават уникален чар на Вашия престой.

Калиакрия Ризорт е разположен сред огромен парк с над 200 вида цветя, храсти и дървета, езеро и пет красиви водни басейна и предлага отлични условия за релаксираща почивка в центъра на българската голф Ривиера до Каварна.

Освен петте външни басейна с детска зона, шезлонги и чадъри, на разположение на гостите са и три ресторанта, конферентна зала с капацитет от 60 души, фитнес салон с изглед към морето, beauty и wellness зона, магазин и детска занималня.

Mоже да осигури набор от услуги, в това число: трансфер летище, пране, почистване, детегледачи, таксиметров превоз, рент-а-кар, както и спортни занимания като яхтинг, голф, риболов, гмуркане, велотурове, джип сафари и разходки с хеликоптер, посещение на исторически и културни забележителности.

Безплатни услуги по време на престоя на гостите:

* 24-часов охраняем паркинг

* Ползване на откритите плувни басейни

* Ползване на чадъри, шатри и шезлонги около откритите басейни, модерно оборудван фитнес салон.

Предлагани услуги срещу допълнително заплащане:

* Трансфер летище-хотел-летище

* Рент-а-кар

* Таксиметрови услуги

* Детски занимателен кът с аниматор и детегледачка

* Сауна, масажи, процедури, вкл. и на открито в шатри в градините на комплекса.

Кaliakria Wellness Ви предлага модерно оборудван уелнес център за здравни и козметични процедури, инфрачервена сауна, перлени вани, масажи, фитнес салон и специални СПА-терапии извършвани под лекарски контрол, консултации по хомеопатия и фитотерапия, индивидуални възстановителни физиотерапевтични програми (консултация със специалист) и възможност за съставяне на индивидуални здравословни менюта.

Комплекс Калиакрия е много подходящ за организиране на семинари, корпоративни събития, тиймбилдинг, пресконференции, коктейли и др. Двете напълно оборудвани зали на комплекса могат да настанят комфортно до 220 души.

Комплекс Калиакрия е разположен на живописния залив Калиакра между Каварна и Балчик. Намира на 55 км северно от Варна и на около 40 минути от летището на града. Старият рибарски град Балчик е на 6 км, Каварна - на 3 км отстояние от комплекса, а до Албена се стига с кола за около 15 минути.

Комплексът е разположен в сърцето на така наречената Българска голф Ривиера и предлага една от най-красивите гледки в околността.

Местоположение:
Капацитет: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Марин Атанасов
Марин Атанасов