Къща за гости Анелим Къща за гости Анелим Къща за гости Анелим Къща за гости Анелим Къща за гости Анелим Къща за гости Анелим Къща за гости Анелим Къща за гости Анелим Къща за гости Анелим Къща за гости Анелим

Къща за гости "Анелим" се намира в централната цаст на град Велико Търново, в непосредствена близост до корпус №5 на Великотърновския университет и всички обществено–административни сгради.

Напълно реновирана и обновена къщата предлага шест двойни стаи, три от които на първия етаж с общ санитарен възел, две на втория етаж също с общ санитарен възел и една със самостоятелна баня с тоалетна и тераса.

На разположение на нашите гости са малък хладилник, сешоар, ютия, термокана, микровълнова. Всяка стая има 28–инчов телевизор с кабелна телевизия и безплатен интернет достъп. Основно предимство на нашата къща за гости са перфектната локация и конкурентните цени, които предлагаме.

Само на 2-3 минути пеш от нас се достига до парк "Марно поле" и летния театър, най-добрите дискотеки и заведения в града, автогара Юг и др.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Двойни стаи: 6
Интернет:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
климатик:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Йордан Стоянов
Йордан Стоянов