Къща за гости Маривели

град Сопот · община Сопот, област Пловдив

Къща за гости Маривели Къща за гости Маривели Къща за гости Маривели Къща за гости Маривели Къща за гости Маривели Къща за гости Маривели Къща за гости Маривели Къща за гости Маривели Къща за гости Маривели Къща за гости Маривели Къща за гости Маривели Къща за гости Маривели Къща за гости Маривели Къща за гости Маривели Къща за гости Маривели Къща за гости Маривели Къща за гости Маривели Къща за гости Маривели Къща за гости Маривели Къща за гости Маривели Къща за гости Маривели Къща за гости Маривели Къща за гости Маривели Къща за гости Маривели Къща за гости Маривели Къща за гости Маривели Къща за гости Маривели Къща за гости Маривели

Къщата е двуетажнаq с вътрешно и външно стълбище, замислена да задоволи съвременния турист с всички необходими удобства. Предвидена е за 10 човека, с възможност за настаняване на още двама. Намира в сърцето на градчето.

На разположение на гостите са четири спални с удобни френски легла. В едната от спалните има разтегателен диван, който лесно се превръща в удобна спалня. Всяка спалня е с отделен санитарен възел.

Кухнята е оборудвана със съвременни ел. уреди, в която е удоволствие да приготвяте храната си сами. В случай, че не Ви се готви, ние можем да приготвим предпочитаната от вас храна с предварителна заявка от вас.

Топлината и светлината на камината създават уют, който Ви приканва да поседнете край нея с чаша вино в ръка. Масата е за 12 души, предвидена за весели компании и тежки блюда.

Дворът е ограден и обезопасен, разполага с външна напълно оборудвана с всичко необходимо кухня и огнище, а в близост до нея е барбекюто. За най-малките ни гости има люлки и пързалка.

Ако ви се прииска да се разходите, всичко е на една крачка разстояние. Въженият лифт ще Ви пренесе на върха на планината, откъдето ще се насладите на зашеметяващи пейзажи. Също, може да полетите с парапланер или да се спуснете с велосипед по специално изградено трасе.

За риболовците наблизо има водоеми, където може да се отдадат на хобито си.

Заповядайте при нас и ние ще се погрижим за вашето приятно пребиваване!

Цена за цялата къща - 400 лв. при минимум две нощувки.

Цените не се отнасят за Нова година, национални и официални празници и осми декември.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Русен Минчев
Русен Минчев