Къща за гости Валмар

град Бяла · община Бяла, област Варна

Къща за гости Валмар Къща за гости Валмар Къща за гости Валмар Къща за гости Валмар

На възвишение в гръцката част на градчето се намира Валмар къща за гости. От нейните тераси и прозорци се открива прекрасна гледка към морето и града. Във Валмар Ви очакват професионализъм, всеотдайност и българско гостоприемство.

Къща за гости Валмар се намира в град Бяла, на 950 м от плажа. Предлага пищна градина и открит плувен басейн с кът за сядане, шезлонги и чадъри. В общите части е осигурен безплатен WiFi.

Всяка от климатизираните стаи в къща за гости Валмар разполага с балкон с изглед към морето, мини бар и телевизор, кана за топла вода. Има собствена баня с душ.

Къщата за гости сервира закуска . Осигурен е кът с кухненски съдове и прибори, където гостите могат да се хранят. Съоръженията на място се допълват от тенис на маса на открито, просторна площадка за игри с топка и фитнес оборудване на открито. Наблизо има безплатен обществен паркинг.

Центърът на града и магазините са на около 25 минути пеша. Защитената природна местност „Белите скали“ е на 500 м, плажът Кара дере - Бялата река на 2 км, а средновековната крепост на нос Свети Атанас - на 3 км. Персоналът в къщата за гости може да уреди трансферни услуги. Обзор е на 5 км. Летищата във Варна и Бургас са на 60 км.

Местоположение:
Цялата къща: 18 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 2
студиа: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Спортни събития
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Валентин Стоянов
Валентин Стоянов