Къща под наем Панорама

град Бяла · община Бяла, област Варна

Къща под наем Панорама Къща под наем Панорама Къща под наем Панорама Къща под наем Панорама Къща под наем Панорама Къща под наем Панорама Къща под наем Панорама Къща под наем Панорама

Къщата разполага с четири спални с двойни легла и самостоятелни санитарни възли, една спалня с две единични легла и самостоятелен санитарен възел, два големи хола с трапезарии и напълно оборудвани кухни , мека мебел, три големи панорамни тераси оборудвани с маса за хранене и маси за кафе. Wi-Fi и кабелна телевизия.

Паркира се свободно на улицата пред къщата. В двора има едно паркомясто и барбекю.

Хубава панорама, тишина и спокойствие. Централният плаж е на около 700 метра, северният плаж и красивата местност "Белите скали" , са на около 600метра, центъра на града е на около 500 метра. В близост до 200 метра има добре зареден магазин.

На около 4км на север по черен, добре отъпкан път се намират красивите, диви и необятни плажове "Бяла река" и "Кара дере".

Бяла е град в Североизточна България. Той се намира във Варненска област и е на брега на Черно море. Най-близкият град, на разстояние 5 км е Обзор. На около 15км на север от гр. Бяла се намират необятните и красиви плажове на с. Шкорпиловци, а на около 25км. на север, устието на река "Камчия", също с огромни и красиви плажове. Варна е на 50 km на север от Бяла, а Бургас - на 70 km на юг.

Местоположение:
Капацитет: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0897 *** ***
покажи телефона
Николай Николов
Николай Николов