Вила Хасиенда Балван Вила Хасиенда Балван Вила Хасиенда Балван Вила Хасиенда Балван Вила Хасиенда Балван Вила Хасиенда Балван Вила Хасиенда Балван Вила Хасиенда Балван Вила Хасиенда Балван Вила Хасиенда Балван Вила Хасиенда Балван Вила Хасиенда Балван Вила Хасиенда Балван Вила Хасиенда Балван Вила Хасиенда Балван Вила Хасиенда Балван Вила Хасиенда Балван Вила Хасиенда Балван Вила Хасиенда Балван Вила Хасиенда Балван

Къщата се намира на 15 километра от град Велико Търново в село Балван, на няколко километра от прочутия Еменски каньон и водопад.

Къщата разполага с 3 спални, 2 бани и санитарни възли, и просторна трапезария с кухня. На разположение е и огромен двор с просторна външна лятна градина и барбекю. Възможност за приготвяне на домашни ястия на дърва на открито. Вилата се отоплява с печка на дърва и електрически конвектори. Всеки етаж разполага с собствена баня. На втория етаж има просторна тераса с красива гледка към двора и природата. Кухнята е оборудвана с всички необходими уреди и прибори за приготвяне на хранене. Има пералня и малко помещение за складиране (килер). Вилата разполага с мебели за открито.

Балван е китно селище, което се слави с богата история. Селото е възникнало върху скала като римска крепост. Оттам носи и името си Балван, което означава камък. Районът е богат на вода и е известен с множество кладенци. През 1944 г. край Балван се развиват бойни действия между Габровско-севлиевския партизански отряд и правителствени части. Сражението е известно като Балванска битка и в памет на загиналите е издигнат паметник със същото име.

Местоположение:
Цялата вила: 9 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0883 *** ***
покажи телефона
Николай Лесичков
Николай Лесичков