Къща за гости Куцинската къща

село Проглед · община Чепеларе, област Смолян

Къща за гости Куцинската къща Къща за гости Куцинската къща Къща за гости Куцинската къща Къща за гости Куцинската къща Къща за гости Куцинската къща Къща за гости Куцинската къща Къща за гости Куцинската къща Къща за гости Куцинската къща Къща за гости Куцинската къща Къща за гости Куцинската къща Къща за гости Куцинската къща Къща за гости Куцинската къща Къща за гости Куцинската къща

Куцинската къща е построена през 1907 г. – архитектурна приказка от камък, глина и дърво. В къщата са умело съчетани Родопският стил и уют, които ще направят престоя ви уникален и незабравим.

Куцинската къща е създадена, за да осигури неповторим уют и спокойствие на гостите си, къщата е на два етажа и разполага с по един апартамент на етаж напълно обзаведени с кухня и дневна, две спални, баня и тоалетна, с прекрасен двор, градинска маса, пейки и механа с камина.

Куцинската къща се намира в село Проглед - разположено на 1370 м надморско равнище. Селото е на 4 км от курорта Пампорово. Проглед е малко, но забележително със своята природа, минало и настояще село. Курортно място с традиции, подходящо както за летен отдих, така и за зимен ски-спорт.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Двойни стаи: 1
апартаменти: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0897 *** ***
покажи телефона
Екатерина Трифонова
Екатерина Трифонова