Комплекс Еко къщи Валентина Касъл

село Огняново · община Гърмен, област Благоевград

8-ми Декември Коледни празници Нова Година
Направете запитване Направете запитване   Заета

Комплексът "Valentina Castle Hotel & Spa" село Огняново разполага с пет еко къщички за гости.

Тези постройки са уникални, защото са

съчетание на екологичното и модерното. Концепцията на къщичките е да се изградят екоголично чисти постройки, които да акцентират върху положителното въздействие върху околната среда. За да се постигне тази цел, са използвани естествени строителни материали като глина, дърво, слама и камък. Тези материали по никакъв начин не ощетяват ресурсите на Земята. Еко къщичките имат естетическа стойност, с невероятния си външен дизайн и максималният интериорен комфорт. Те улавят магията на природата и се сливат с околната среда.

1. "Дървената еко къщичка"

Къщичката е направената изцяло от дърво и е разположена на две нива. На първия етаж се намира хол с мека мебел, дървена маса, камина, телевизор, климатик, гардероб и огледало. На втория етаж в къщичката ще откриете спалня с невероятен изглед към село Огняново, тераса, телевизор, баня и тоалетна.

2. Еко къща “Землянка“

Къщичката е направената от глина, слама и камък и е разположена на две нива. На първия етаж се намира хол с мека мебел, дървена маса, камина, телевизор, климатик, гардероб и баня. На втория етаж на къщичката ще откриете кръгла спалня и телевизор.

3. “Алпийска еко къщичка”

Къщичката е сътворена от камък, дърво, глина и слама. В нея ще откриете кът за сядане, дървена маса, камина, климатик, гардероб, огледало, спалня, телевизор, баня и тоалетна.

4. Еко къща “Гъбка”

Къщичката е сътворена от камък, глина и слама. В нея ще откриете кът за сядане, дървена маса, камина, телевизор, климатик, гардероб, огледало, спалня, баня и тоалетна.

5.“Индианска еко къща”

Къщичката е сътворена от камък, глина и слама. В нея ще откриете кът за сядане, дървена маса, камина, телевизор, климатик, гардероб, огледало, спалня, баня и тоалетна.

Характеристики на еко къщите & Удобства

Телевизор с плосък екран

Изглед към село Огняново

Възможност за допълнително легло

Стая за непушачи

Баня: Душ, хидромасажна вана

Мини бар

Халати

Сешоар

Камина

Максимална заетост – 2 възрастни 2 деца

Местоположение:
Капацитет: 2 гости
Къщи: 6
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0884 *** ***
покажи телефона
Мария