Комплекс Еко къщи Валентина Касъл

село Огняново · община Гърмен, област Благоевград

8-ми Декември Коледни празници Нова Година
Направете запитване Направете запитване   Заета
Комплекс Еко къщи Валентина Касъл Комплекс Еко къщи Валентина Касъл Комплекс Еко къщи Валентина Касъл Комплекс Еко къщи Валентина Касъл Комплекс Еко къщи Валентина Касъл Комплекс Еко къщи Валентина Касъл Комплекс Еко къщи Валентина Касъл Комплекс Еко къщи Валентина Касъл

Комплексът "Valentina Castle Hotel & Spa" село Огняново разполага с пет еко къщички за гости.

Тези постройки са уникални, защото са

съчетание на екологичното и модерното. Концепцията на къщичките е да се изградят екоголично чисти постройки, които да акцентират върху положителното въздействие върху околната среда. За да се постигне тази цел, са използвани естествени строителни материали като глина, дърво, слама и камък. Тези материали по никакъв начин не ощетяват ресурсите на Земята. Еко къщичките имат естетическа стойност, с невероятния си външен дизайн и максималният интериорен комфорт. Те улавят магията на природата и се сливат с околната среда.

1. "Дървената еко къщичка"

Къщичката е направената изцяло от дърво и е разположена на две нива. На първия етаж се намира хол с мека мебел, дървена маса, камина, телевизор, климатик, гардероб и огледало. На втория етаж в къщичката ще откриете спалня с невероятен изглед към село Огняново, тераса, телевизор, баня и тоалетна.

2. Еко къща “Землянка“

Къщичката е направената от глина, слама и камък и е разположена на две нива. На първия етаж се намира хол с мека мебел, дървена маса, камина, телевизор, климатик, гардероб и баня. На втория етаж на къщичката ще откриете кръгла спалня и телевизор.

3. “Алпийска еко къщичка”

Къщичката е сътворена от камък, дърво, глина и слама. В нея ще откриете кът за сядане, дървена маса, камина, климатик, гардероб, огледало, спалня, телевизор, баня и тоалетна.

4. Еко къща “Гъбка”

Къщичката е сътворена от камък, глина и слама. В нея ще откриете кът за сядане, дървена маса, камина, телевизор, климатик, гардероб, огледало, спалня, баня и тоалетна.

5.“Индианска еко къща”

Къщичката е сътворена от камък, глина и слама. В нея ще откриете кът за сядане, дървена маса, камина, телевизор, климатик, гардероб, огледало, спалня, баня и тоалетна.

Характеристики на еко къщите & Удобства

Телевизор с плосък екран

Изглед към село Огняново

Възможност за допълнително легло

Стая за непушачи

Баня: Душ, хидромасажна вана

Мини бар

Халати

Сешоар

Камина

Максимална заетост – 2 възрастни 2 деца

Местоположение:
Капацитет: 2 гости
Къщи: 6
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0884 *** ***
покажи телефона
Мария
Мария