Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара Къща за гости Алгара

Алгара е уют, светлина и дългоочакван отдих.

Къща Алгара ви кани да се насладите на алтън Калофер, в който традицията и автентичният дух на България са все така живи и ярки. Красивата обстановка, удобството и любовта към детайла, създават прекрасна атмосфера, в която може да си дарите време със семейство и приятели, да сътворите сладки мигове на споделеност.

Къща Алгара разполага с обзаведена кухня, просторен хол с трапезария, три спални, два санитарни възела на втория етаж и един на първия, китен двор и много уют.

Има Wi-Fi интернет и възможност за паркиране.

Прекрасни идеи за разходка от къща Алгара на пешеходно разстояние са центъра на града, къщата на великия Христо Ботев, творческия център за калоферска дантела, девически манастир "Въведение Богородично", църквата "Архангел Михаил".

Каним ви да посетите и прекрасната екопътека Бяла река, мъжкия манастир "Рождество Богородично" и планинския скит "Покров Богородичен", по-известен като "Малкото манастирче".

Красива природа, автентичен дух, уют, споделено време с близки и приятели - дарете си всичко това в красивата атмосфера на къща Алгара.

Местоположение:
Цялата къща: 6 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0883 *** ***
покажи телефона
Диана Овчеларова
Диана Овчеларова