Къща за гости Глинената къща

село Лещен · община Гърмен, област Благоевград

Къща за гости Глинената къща Къща за гости Глинената къща Къща за гости Глинената къща Къща за гости Глинената къща Къща за гости Глинената къща Къща за гости Глинената къща Къща за гости Глинената къща Къща за гости Глинената къща

Предлагаме Ви уникална новопостроена къща, направена в неповторим стил и идеална за незабравима почивка на двама гости. Къщичката е уникална не само като архитектура, но и като вътрешно оформление. В построяването и е вложена изключителна фантазия и ако не бяха някои от съвременните удобства, които помагат за по- приятното прекарване на гостите, като луксозни бани и кабелна телевизия, то можеше да се пренесете директно в каменната ера.

Всеки гост може да се възползва от възможността да комбинира почивката си в "Глинената къща" с гощавка в "Кръчмата", която предлага разнообразни ястия от Българската традиционна кухня.

Къщите в с. Лещен имат сертификат "Зелена Къща" от БААТ (Българската асоциация за алтернативен туризъм).

През четирите сезона на годината домакините предлагат различни начини на забавления и отдих– лов и риболов, излети в планината, плуване и балнеолечение в близкия курорт Огняново с открит и закрит басейн, бране на гъби и билки, разходки до съседните етнографски комплекси Ковачевица, Долен и Делчево, както и еднодневни пътувания до Роженския манастир край Мелник и известния ски- курорт Банско.

За една истинска и незабравима почивка, село Лещен и Глинената къща са идеалното място.

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: -
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0877 *** ***
покажи телефона
Маринов
Маринов