Къща за гости Глинената къща

село Лещен · община Гърмен, област Благоевград

Предлагаме Ви уникална новопостроена къща, направена в неповторим стил и идеална за незабравима почивка на двама гости. Къщичката е уникална не само като архитектура, но и като вътрешно оформление. В построяването и е вложена изключителна фантазия и ако не бяха някои от съвременните удобства, които помагат за по- приятното прекарване на гостите, като луксозни бани и кабелна телевизия, то можеше да се пренесете директно в каменната ера.

Всеки гост може да се възползва от възможността да комбинира почивката си в "Глинената къща" с гощавка в "Кръчмата", която предлага разнообразни ястия от Българската традиционна кухня.

Къщите в с. Лещен имат сертификат "Зелена Къща" от БААТ (Българската асоциация за алтернативен туризъм).

През четирите сезона на годината домакините предлагат различни начини на забавления и отдих– лов и риболов, излети в планината, плуване и балнеолечение в близкия курорт Огняново с открит и закрит басейн, бране на гъби и билки, разходки до съседните етнографски комплекси Ковачевица, Долен и Делчево, както и еднодневни пътувания до Роженския манастир край Мелник и известния ски- курорт Банско.

За една истинска и незабравима почивка, село Лещен и Глинената къща са идеалното място.

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: -

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0877 *** ***
покажи телефона
Маринов