Къща за гости Къщата на тати

село Гърмен · община Гърмен, област Благоевград

Къща за гости Къщата на тати Къща за гости Къщата на тати Къща за гости Къщата на тати Къща за гости Къщата на тати Къща за гости Къщата на тати Къща за гости Къщата на тати Къща за гости Къщата на тати Къща за гости Къщата на тати Къща за гости Къщата на тати Къща за гости Къщата на тати Къща за гости Къщата на тати Къща за гости Къщата на тати Къща за гости Къщата на тати Къща за гости Къщата на тати Къща за гости Къщата на тати Къща за гости Къщата на тати Къща за гости Къщата на тати Къща за гости Къщата на тати

Къщата на тати се намира в село Гърмен и е подходяща за вашата семейна почивка или ваканция.

Цялата вила има на разположение 3 спални (едната спалня е по-малка от другите две), както и два удобни дивана, както и 4 санитарни възела. Общо могат да се настанят 8 човека (двама на диван). Едната спалня е отделена от другите две в по-малка къща, която се намира на 5 м. от основната къща. На разположение имаме една бебешка кошара за най-малките ни гости.

Разполагаме със сезонен басейн, шезлонги, паркинг, интернет, барбекю с дървени маси и прекрасна гледка към Пирин планина.

През зимните месеци можете да се насладите на уютна камина, която загрява цялата къща голяма къща. Отоплението на малката къща е чрез климатик.

На паркинга могат да се паркират около 4 автомобила.

На няколко километра от селото има минерални извори и изключително много басейни и спа центрове.

Къщата се отдава под наем от дружелюбни стопани, на които можете да разчитате при въпроси от ваша страна.

При анулиране на потвърдена резервация в срок по-кратък от 10 (десет) дни преди датата на настаняване или в случай на неявяване в деня на настаняването, депозитът не се възстановява.

При анулиране на потвърдена резервация по пакетно предложение в срок по – кратък от 15 (петнадесет) дни преди настаняването или в случай на неявяване в деня на настаняването, сумата платена предварително по Вашата резервация няма да бъде възстановена, а резервацията се счита за анулирана.

Условията за анулиране не важат за: официални празници.

Допускат се домашни любимци с предварителна уговорка и заплащане от 50 лв.

Местоположение:
Цялата къща: 6 гости
Двойни стаи: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0894 *** ***
покажи телефона
Антония Донкова
Антония Донкова