Къща за гости Трио Къща за гости Трио Къща за гости Трио Къща за гости Трио Къща за гости Трио Къща за гости Трио Къща за гости Трио Къща за гости Трио Къща за гости Трио Къща за гости Трио Къща за гости Трио Къща за гости Трио Къща за гости Трио Къща за гости Трио Къща за гости Трио Къща за гости Трио Къща за гости Трио Къща за гости Трио Къща за гости Трио Къща за гости Трио Къща за гости Трио Къща за гости Трио

Къща за гости Трио се намира в Западните Родопи, на 1196 метра надморска височина в к.к. Цигов чарк, в близост до язовир Батак.

Изградена е изцяло от дърво и екологични материали, създаващи неповторим уют и домашна обстановка в родопски стил - предпоставка, за да починете ползотворно сред боровата гора и да се насладите на неповторимата гледка, която се открива от всяко едно кътче на къщата.

Оборудвана е с четири самостоятелни стаи със спалня и собствен санитарен възел във всяка от стаите. Общ капацитет 8+2, излаз на просторна веранда.

В две от стаите има допълнителни разтегателни дивани.

Вторият етаж се състои от два самостоятелни апартамента с по две спални за 4-ма човека във всеки апартамент, санитарен възел, кухненски бокс и веранда от която гледката е невероятна. Възможност за отдаване и самостоятелно!

За вашите гастрономически изяви предлагаме покрито барбекю на дървени въглища, с капацитет 12-14 човека, а за по хладните дни сме се погрижили с механа, намираща се на приземния етаж, напълно оборудвана - хладилник, съдомиялна машина, микровълнова и готварска печка, кафе машина, тостер, кана за топла вода - за веселото ви прекарване в домашни условия, с капацитет за 16-18 човека.

Безплатен интернет, сателитна телевизия във всяка стая и в механата, безплатен неохраняем паркинг.

Къщата е от семеен тип и не е подходяща за шумни компании.

Не приемаме домашни любимци!

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
апартаменти: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Георги Илиев
Георги Илиев