Вила Самодива е разположена дълбоко в сърцето на Родопа планина. Тя е първата къща, която ще срещнете пристигайки в село Ягодина и ние сме горди от факта, че първи можем да Ви поздравим с „Добре дошли!“.

Вилата е обгърната от вековна борова гора с невероятен изглед към връх Дурдага, който се издига на цели 500 метра над центъра на селото.

Красивата природа, спокойствието, чистият въздух и невероятният релеф на местността са мотивите използвани във всяко кътче от неподправеният дизайн на вилата, подчинен на вечната връзка между дървото и камъка.

При всяко посещение оставяме гостите с внимание към детайла да преоткриват елементи, които дори професионалният фотоапарат не е могъл да улови. А по-любопитните гости научават интересни истории за родопският бит и култура на сладка раздумка около камината.

Вашата почивка сред природата е съчетана с всички необходими удобства:

- Бърз безжичен интернет

- Сателитна телевизия във всяка стая

- Красиво и модерно обзаведени бани

- Напълно оборудвана кухня с трапезария

- Голям телевизор с плосък екран

- Аудио система за ценителите на добрата музика

- Голям хладилник за студените питиета

- Липса на хазяи, които да се притеснявате, че притеснявате

Пристигайки при нас, може да оставите автомобила си да си почива.

Имаме собствен паркинг, центърът на селото е само на 50 м. от къщата, а посещението на пещера „Ягодинска“ се превръща в приятна 40 минутна разходка.

В допълнение организираме и разходки с джип до панорамна площадка „Орлово Око“, местността „Вълчи Камък“ и пещера „Дяволско Гърло“.

Отдадени сме на идеята почивката ви да е пълноценна, а престоят ви в Ягодина да бъде преживяване, което ще искате да повторите!

Предлагаме промоционални пакети при повече от 2 нощувки.

Обадете ни се и попитайте за тях!

Местоположение:
Цялата вила: 10 гости
Двойни стаи: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0877 *** ***
покажи телефона
Антон Медалов