Комплекс "Елена" се намира в село Баня, на 5 км. от Банско и Разлог. Баня е най- старото селище в Разложката котловина, между трите величествени планини Пирин, Рила, Родопите.

Комплексът работи целогодишно и има уникално разположение, с невероятен панорамен изглед към ски пистите на Пирин планина.

Комплексът е добре обзаведен...Има заведение за хранене и всичко необходимо за комфорт, и удобства на гостите, на които можем да предложим:

* нощувка + закуска + вечеря + ползване на басейн с изключително лековита минерална вода - 35 лв. на ден за 1 гост. За деца до три години - безплатна нощувка, а от 3 до 7 години -50% от цената на нощувката.При отказ на гостите да ползват закуска или вечеря, сумата се приспада от горепосочената цена преди резервация.При желание на гостите се предлага и обяд, с допълнително заплащане на място.

* хотелска сграда с 5 стаи и 2 апартамента със самостоятелни санитарни възли, хладилници, телевизори - капацитет 25 легла.

* 1 вилна къща, с 3 тройни стаи, всяка със самостоятелен санитарен възел, телевизор.

* в комплекса е осигурена безплатна кабелна телевизия, WiFi интернет и безплатен, и сигурен паркинг за автомобилите на всички гости.

* всяка къща може да ползва външна беседка, барбекю, детски кът.

* тревни площи - мини парк за игри и отдих, тенис на маса на открито.В комплекса и на минералния плувен басейн не се допускат външни хора, освен гостите на комплекса. През месеците май и юни предлагаме на гостите 10% отстъпка от цената.

Местоположение:
Капацитет: 52 гости
Двойни стаи: 1
Тройни стаи: 1
Апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0895 *** ***
покажи телефона
Елена Наумова