Семеен хотел Carpe Diem Семеен хотел Carpe Diem Семеен хотел Carpe Diem Семеен хотел Carpe Diem Семеен хотел Carpe Diem Семеен хотел Carpe Diem Семеен хотел Carpe Diem Семеен хотел Carpe Diem Семеен хотел Carpe Diem Семеен хотел Carpe Diem Семеен хотел Carpe Diem Семеен хотел Carpe Diem Семеен хотел Carpe Diem Семеен хотел Carpe Diem Семеен хотел Carpe Diem Семеен хотел Carpe Diem Семеен хотел Carpe Diem Семеен хотел Carpe Diem

Семеен хотел Carpe Diem се намира в с. Баня, общ. Разлог, на 150 метра от центъра на селото. Той предлага 12 стаи и 2 двустайни апартамента с прекрасни гледки към трите планини, покрит басейн с топла минерална вода, топило с гореща вода, механа и градина.

На Ваше разположение в уютните стаи на Carpe Diem има балкон, телевизор, безплатен Wi-Fi и самостоятелен санитарен възел с душ. Някои помещения за настаняване разполагат с климатик, кът за сядане с диван, има също и общ салон.

Ресторантът на хотела, обзаведен в традиционен български стил предлага вкусни гозби от местната кухня. Най-близкият супермаркет се намира на 20 метра.

До скоро по-скоро неизвестното селце Баня предлага днес невероятни възможности за отдих и релаксация. В самото село можете да се посетите няколко обекта, разкриващи интересни подробности от бита и богатата история на региона: музея, старата българска и старата турска баня, обществената пералня, а вероятно ще бъдете изключително изненадани да видите и може би единствения паметник в България на Г. Димитров и Ленин.

Освен това можете да поиграете тенис, волейбол, баскетбол или футбол на откритото селско игрище. В селото ще намерите и конна база, както и стена за катерене. За любителите на по-екстремни спортове са налични джипове и АТВ-та за различни сафарита. Пикници и планински преходи са също едни от най-привлекателните удоволствия, за които се предлагат богати възможности на трите планини около селото: Пирин, Рила и Родопи.

Целият регион може да се похвали с изключително богатство на минерални води, всички с различен състав и лековито действие. Само в с. Баня са каптирани 8 горещи извора (от общо 72), наблизо може да се изкъпете и в минералните басейни на Добринище (10 км.), Елешница (6 км.), Бачево (11 км.) и др.

Само на 5 км. от Баня се намират лифтовете на един от най-известните български ски курорти - Банско. На 10 км. може да се карат ски в Добринище, а на 17 км. се намира ски писта Кулиното. Може също да посетите известните църкви в с. Добърско (13 км.), да посетите парка на свободните мечки в с. Белица (15 км.), да се разходите по екопътеките на Разлог (2 км.), да поиграете голф (5 км.), да се изкъпете в Средиземно море(160 км.). Не на последно място препоръчваме да посетите етнографския музей на гр. Разлог, както и да се запознаете с древния български календар в парка на града.

Но една от най-големите ни атракции - това е местната кухня, сготвена с любов и здравословни домашни продукти. Механите и ресторантите на с. Баня са известни със своята гостоприемност, вкусни и богати менюта на достъпни цени.

Заповядайте!

Чакаме Ви с нетърпение!

Местоположение:
Капацитет: 40 гости
Двойни стаи: 9
Тройни стаи: 2
студиа: 1
апартаменти: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

Хотелът е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Семейни празненства
  2. Детски рожден ден
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Еврохолидейс
Еврохолидейс