Къща за гости Росица

град Варна · община Варна, област Варна

Къща за гости Росица Къща за гости Росица Къща за гости Росица Къща за гости Росица Къща за гости Росица Къща за гости Росица Къща за гости Росица Къща за гости Росица Къща за гости Росица Къща за гости Росица Къща за гости Росица Къща за гости Росица Къща за гости Росица Къща за гости Росица Къща за гости Росица Къща за гости Росица Къща за гости Росица Къща за гости Росица Къща за гости Росица Къща за гости Росица Къща за гости Росица Къща за гости Росица Къща за гости Росица Къща за гости Росица Къща за гости Росица Къща за гости Росица Къща за гости Росица Къща за гости Росица Къща за гости Росица Къща за гости Росица Къща за гости Росица

Комплекс Росица предоставя съчетание от уникална морска панорама и морски бриз, които ще превърнат Вашата почивка в истинска наслада.

Хотелската част, управлявана от нови собственици, е реновирана през 2017 година и се състои от хотел и самостоятелни къщички.

На територията на комплекса гостите могат да използват безплатно интернет достъп, паркинг, басейн, фитнес, детски кът и барбекю.

Комплекс Росица също така предоставя залата си от 30 места, за провеждане на рождени и именни дни, партита и много други мероприятия.

Удобствата, които предоставя хотела са:

- безплатен безжичен интернет

- безплатен охраняем паркинг

- безплатно ползване на басейн

- детски кът

- безплатен фитнес

-закуска, Росица по заявка

-Екскурзии

-Трансфери от летището до комплекса, разходки извършвани от нашият партньор с луксозни автомобили на достъпни за вас цени.

Стаите са оборудвани с плазмени телевизори, сателитна цифрова телевизия, климатици, мини хладилници, спални / двойни легла, разтегателен диван, баня и тоалетна.

Къщичките предоставят на гостите следните удобства: спалня, трапезария с кухня и разтегателен диван, сателитна цифрова телевизия, климатик и баня. Кухнята е оборудвана с мини хладилници, аспиратор, котлон и посуда.

Комплекс Росица е разположен в град Варна до главен път, местност Траката на разстояние 5 км. от центъра на града и 6 км. от катедралния храм „Свето Успение Богородично", 4 км. от Делфинариума на град Варна и Двореца на Културата и спорта. Най-близкият плаж се намира на 1 км. разстояние от комплекса. Летището е на 12 км.

В близост до комплекса има супермаркет и заведение.

Как да ни намерите: Главният път за Златни пясъци, първият обратен завой след Пикадили Парк, около 100 м. в посока Варна и първата локална отбивка в дясно, за повече информация можете да позвъните по всяко време.

За всякакви въпроси можете да се свържете с нас на посочените контакти!

Местоположение:
Цялата къща: 34 гости
Двойни стаи: 7
апартаменти: 1
Къщи: 4
Интернет:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Димитър Коларов
Димитър Коларов